Selena Gomez sa rozhodla, že nebude oslavovať štandardy krásy

Back to Blog

Selena Gomez sa rozhodla, že nebude oslavovať štandardy krásy

vianocna zlava na lalala.sk

Fotky na sociálnych sieťach nútia dievčatá, aby sa snažili dosiahnuť nedosiahnuteľný ideál krásy. Nie ste sami, ak sa pri prezeraní bezchybných fotografií s použitím filtra na sociálnych sieťach cítite neisto.

Aj známe osobnosti podľa herečky a speváčky Seleny Gomez bojujú s emóciami, že nezapadajú do štandardov krásy.

Všetko to začalo obalom albumu

Selena Gomez hovorila o odsudzovaní, ktorého sa jej dostávalo na začiatkom roku 2015, keď sa objavila na obale svojho albumu: Revival. Situácia sa naozaj vymkla spod kontroly, a preto sa rozhodla začať chodiť na terapiu, aby sa postarala o svoju psychickú pohodu.

Selena odvtedy hovorila o svojom boji s lupusom a transplantáciou obličky, ktoré obe mali vplyv na jej zdravie, pohodu a váhu. Keď v roku 2020 vydala svoju radu make-upu „Rare Beauty“, uviedla vo svojom rozhovore pre Cosmopolitan v roku 2020. „Maja váha mi veľmi kolíše,“ a potom dodala, že sa musela naučiť mať ,,hrošiu kožu” v pomerne skorom štádiu jej života.

Po rokoch bojov sa Selena rozhodla prestať si všímať nenávistné komentáre. Je tomu tak od roku 2017. V roku 2019 Selena počas rozhovoru na filmovom festivale v Cannes hovorila o tom, aké nebezpečné sú sociálne médiá a aké môžu byť strašidelné. ,,Som šťastnejšia a viac sa spájam s ľuďmi.” Pre Good Morning America hovorila aj o tom, ako jej odstup od internetu zmenil život.

Vo svojich príbehoch na sociálnej sieti TikTok, Selena odhalila svoju objednávku v rýchlom občerstvení, ktorá znela. „ 4 tacos, 3 vaječné rolky, cibuľové krúžky a pikantný kurací sendvič. Ale úprimne, nestarám sa o svoju váhu…” A video zakončila slovami. ,,Som dokonalá taká, aká som.”

Selena žiada svojich fanúšikov, aby boli úprimní a rozmysleli si, na čo vo svojom živote zameriavajú svoju pozornosť. Žiada ich, aby sa zbavili falošných, nerealistických štandardov krásy. Pripomína svojim fanúšikom, že ,,Byť zraniteľný je sila, nie slabosť.”

Zdroj
Zdroj foto: Instagram

Zdieľať článok

Back to Blog