Žena predstavuje 9 módnych trikov, ktoré využije každá z nás

Back to Blog

Žena predstavuje 9 módnych trikov, ktoré využije každá z nás

vianocna zlava na lalala.sk

Vo svete módy by sa každý problém s oblečením dal vyriešiť veľmi jednoducho, a to kúpou nového oblečenia.

Blogerka Hannah Warling však prišla na spôsoby, ako vyzerať perfektne v akomkoľvek oblečení bez toho, aby ste museli hneď nabehnúť do obchodu. Zdieľa jednoduché triky, ktoré riešia bežné problémy s oblečením, ktorým čelíme všetci, a tieto triky sú jednoducho bravúrne.

1. Zbavte sa medzier medzi gombíkmi

© hannahwarling / tiktok

Medzery medzi gombíkmi, môžu každému pokaziť vzhľad, ale problém sa dá ľahko vyriešiť. Stačí zapnúť tretí gombík do druhej gombíkovej dierky. Týmto spôsobom sa nezbavíte len chybičky na oblečení, ale váš top vďaka tomu bude vyzerať štruktúrovane a jedinečne.

2. Nosenie topov na ramenách

© hannahwarling / tiktok

© hannahwarling / tiktok

V prípade, že chcete zakryť ramienka z podprsenky, keď nosíte topy s otvoreným chrbtom, táto metóda je pre vás. Stačí odopnúť ramienka na chrbte a spojiť obe ramienka vpredu, pod podprsenkou. Vďaka tomuto spôsobu si nebudete musieť kupovať podprsenku bez ramienok a nikto neuvidí vaše ramienka.

3. DIY trik pre príliš tesné džínsy

© hannahwarling / tiktok

Ak sa ponáhľate a jediné nohavice, ktoré máte, sú vám príliš tesné v páse, gumička alebo sponky do vlasov vám zachránia deň. Prevlečte gumičku cez gombíkovú dierku a omotajte ju okolo gombíka. Zaberie to menej ako jednu minútu a nebudete musieť trpieť v príliš tesných nohaviciach.

4. Šaty vám perfektné sadnú

© hannahwarling / tiktok

© hannahwarling / tiktok

Nechať si ušiť veci na mieru nie je lacná záležitosť, a preto si voľné šaty môžete upraviť sami. Dajte si šaty naruby a pripevnite 2 špendlíky na obe strany vášho pásu. Potom prevlečte šnúrku cez špendlíky na zadnej strane šiat. Samozrejme, pretočte si šaty, aby nikto nevidel šnúrku, ktorá sa pod nimi skrýva. Šnúrka vytvorí z vašich šiat elegantné a priliehavé.

5. Premeňte top na tielko so štvorcovým výstrihom

© hannahwarling / tiktok

Tento roztomilý trik vám pomôže upraviť výstrih na základnom tielku. Vezmite si jedno z ramienok, stiahnite ho, otočte a dajte si ho späť na rameno. Opakujte to s aj s druhou rukou.

6. Nie je potrebné kupovať podprsenku bez ramienok

© hannahwarling / tiktok

V prípade, že nemáte podprsenku bez ramienok, existuje riešenie. Vezmite ľavé ramienko, prevlečte si ho cez hlavu a presuňte ho na pravé rameno. Nakoniec len prevlečte pravú ruku z pasce. Takto vám ramienko z podprsenky zostane pod pazuchou. Opakujte to aj s druhou pažou a obe ramienka budú napnuté cez prednú časť hrudníka, čo vám umožní nosiť top pohodlne bez toho, aby boli ramienka z podprsenky viditeľné.

7. Zabráňte skĺznutiu podprsenky bez ramienok

© hannahwarling / tiktok

Ak už ste si zabezpečili podprsenku bez ramienok, už viete, aké je jej nosenie nepohodlné, keďže nikdy nezostane na svojom mieste. Ak to chcete napraviť, skúste tento jednoduchý DIY trik: zaveste ramienko podprsenky na jednej strane, omotajte ho pozdĺž prednej časti podprsenky a zaháknite ho späť na opačnej strane. Posledným krokom je nastavenie ramienka, aby bolo nosenie podprsenky pevnejšie.

8. Upravte si opasok, ktorý je príliš dlhý

© hannahwarling / tiktok

Ak je opasok príliš voľný a zvyšná časť vyčnieva, pridajte gumičku alebo sponku do vlasov, ktorá zodpovedá farbe opasku a zvyšnú časť opaska, ktorá je dlhá, môžete zastrčiť do gumičky.

9. Úhľadne stiahnuté džínsy

© hannahwarling / tiktok

© hannahwarling / tiktok

Ak si sťahujete džínsy, vyskúšajte tento trik, aby ste vyzerali dokonale. Najprv zložte džínsy na oboch stranách do stredu prednej časti a potom ich zrolujte. Týmto spôsobom budú vaše džínsy nielen lepšie vyzerať, ale tiež sa prestanú odmotávať.

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog