6 znakov toho, že vám oblečenie z online obchodu nebude sedieť

Back to Blog

6 znakov toho, že vám oblečenie z online obchodu nebude sedieť

Riziko, že si kúpite vec, ktorá vám nebude sedieť, je obzvlášť vysoké pri nákupoch online. Vďaka majstrovským schopnostiam predajcov, modeliek a fotografov aj tá najnevýraznejšia vec vyzerá kvalitne. Svoju chybu si neuvedomíme, kým tovar nevyskúšame a často sa to stáva, keď kupujeme veci, ktoré nemožno vrátiť.

Aby sme vám pomohli ušetriť peniaze a čas, zostavili sme niekoľko užitočných rád, ktorým by ste mali venovať pozornosť pred nákupom cez internet.

Tovar z internetového obchodu je prezentovaný bez modelu

Oblečenie zobrazené na stránke alebo v aplikácii internetového obchodu bez modelky sa môže stať úplným sklamaním, keď si ho vyskúšate doma. Keďže nevieme, ako sadne na vašu postavu, môžete doma zažiť sklamanie.

Modelka stojí v neprirodzenej póze

Modelky, ktoré predvádzajú oblečenie vo výstredných a nepochopiteľných pózach, zjavne niečo skrývajú. A hoci oblečenie v týchto pózach v nás často vyvoláva silnú túžbu okamžite si ho kúpiť, v konečnom dôsledku riskujeme, že dostaneme niečo úplne iné, než v čo sme dúfali.

Modelka má iný typ postavy ako vy

Je nepravdepodobné, že oblečenie, ktoré bolo vytvorené špeciálne pre vysoké dievčatá, pristane nižším dievčatám. Aby ste predišli sklamaniu pri skúšaní veci z internetového obchodu, dávajte pozor nielen na výšku, ale aj typ modelky. Niečo, čo sa dokonale hodí jednému, môže na človeku s iným typom postavy vyzerať úplne inak.

Modelka si rukou zakrýva detaily outfitu

Zovreté postoje modelky na fotografii môžu veľa napovedať o kvalite oblečenia. Ruky zakrývajúce výstrih alebo pás môžu skrývať nepodarený výstrih, natiahnutie látky a problémy so strihom.

7 Signs That an Item From an Online Shop Won’t Fit You

Oblečenie je zobrazené pri rušivom pozadí

Luxusné interiéry a použitie Photoshopu využívajú aj predajcovia lacných internetových obchodov z nejakého dôvodu. Dokážu aj ten najnekvalitnejší tovar vizuálne premeniť na pekný. Aspoň na svojej stránke. Pri rozptyľovaní nášho zraku zaujímavými detailmi interiéru, v nás skúsení predajcovia vzbudzujú záujem o fotografiu, na ktorej je odev zobrazený.

Fotka outfitu je príliš orezaná

Zle orezané fotografie spôsobujú nielen zmätok, ale tiež pomáhajú predajcovi skryť pred nami staromódny strih a dizajn položky. Oblek zobrazený nad pásom alebo bokmi na fotografiách môže jednoducho skrývať príliš krátke nohavice alebo prítomnosť staromódneho strihu.

Zdroj
Zdroj foto: www.unsplash.com

Zdieľať článok

Back to Blog