Objednala som si šaty za 95€. To čo mi došlo mi odpálilo dekel. POZRITE SA

Back to Blog

Objednala som si šaty za 95€. To čo mi došlo mi odpálilo dekel. POZRITE SA

Žena zostala rozhorčená po tom, čo si kúpila šaty od ASOS za 80 libier (95,61€). Nie len že je vôbec nesedeli, dokonca jej nezakrývali ani spodnú bielizeň.

Používateľka TikTok, Alix sa podelil na sociálnej sieti so svojim nákupom. Minišaty mali zavinovaciu sukňu, ktorá sa nedala úplne zaviazať, takže šaty boli úplne nenositeľné. Na web pridala aj fotografiu flitrovaných mini šiat so zavinovacou sukňou a uviedla. „Toto som si objednala.“

Uviedla tiež, že pred ďalším nákupom na internete, si už určite preštuduje všetky recenzie na daný produkt. „Vo všetkých recenziách je uvedené to isté! No ja som si ich pred svojim nákupom nepozrela.”

@alixxrose I feel like @Remi Jo doing a realistic ASOS haul #MyPlayoffPicks #haul #asos #winteroutfit #nyeoutfit #fyi#kwanzaa #areyounewhere #christmas #newyear ♬ original sound – Kneely_Knight

Žena bola samozrejme veľmi sklamaná, no neostávalo jej nič iné, ako sa zasmiať na svojej vlastnej chybe. V budúcnosti si určite lepšie preverí stránku a tiež recenzie na daný produkt.

Stalo sa aj vám už niečo podobné? Objednali ste si oblečenie, ktoré vyzeralo úplne inak, ako to, čo bolo zobrazené na internetovej stránke? Podeľte sa s nami o vaše neúspešné nákupy v komentároch!

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog