Dwayne ‘The Rock’ má najroztomilejší ‘konverzáciu’ s dcérou. Jej odpoveď si všetci zamilujú

Back to Blog

Dwayne ‘The Rock’ má najroztomilejší ‘konverzáciu’ s dcérou. Jej odpoveď si všetci zamilujú

Každý miluje Dwayna „The Rocka“ Johnsona, pretože je úžasný otec, má ohromujúce herecké schopnosti, má božské telo a úžasný zmysel pre humor. Forbes ho označil za jedného z najlepšie zarábajúcich hercov roku 2018 a všetci sa zhodneme, že si to zaslúžil!

Takže keď sa jeho fanúšikovia v roku 2018 dozvedeli, že sa ich rodina rozrastie o nového člena, všetci mu gratulovali a tešili sa spolu s ním. The Rock a matka jeho dcérky, Lauren Hashian boli viac než šťastní, že splnili želanie svojich fanúšikov a podelili sa o množstvo roztomilých fotografií a videí malého drobca.

Jedno video však roztopilo srdcia každého, kto ho videl. A dokonca aj teraz, keď má Tiana už 3 roky, je video, ako sa roztomilo rozpráva so svojou dcérou, stále jedným z našich najobľúbenejších. Dwayne si spomína na čas narodenia Tiany a hovorí, že to bolo obdobie, na ktoré nikdy nezabudne, pretože to bola jedna z najväčších vecí, aké kedy zažil. V rozhovore pre People Magazine uviedol.

„Bol som priamo pri pôrode, pomáhal som jej dýchať, pri každej veľmi intenzívnej kontrakcii, pri každej sekunde bolesti, sledoval som skutočný pôrod, prestrihol som pupočnú šnúru a utieral si slzy. Neuveriteľné. Je to zázrak, ktorého by sme mali byť svedkami, pretože vám dá úplne nový pohľad na silu a krásu ženy.”

Spojenie, ktoré bude mať so svojou dcérou, bude také silné a nezlomné ako aj s jeho staršími deťmi. Sladká Tiana a jej sestry Simone a Jasmine musia byť tie najpyšnejšie dcéry, pretože majú takého milujúceho a starostlivého otca, akým je The Rock.

Dwayne sa stará o to, aby trávil čo najviac času so svojou rodinou, pretože miluje vidieť vyrastať malú Tianu. Zverejnením neuveriteľne sladkého videa dokázal, že je dokonalý otec. Rozhovor, ktorý vedie s Tianou, je viac ako rozkošný.

Video videli milióny ľudí, ktorí boli svedkami veľkosti „nežného obra“, jeho lásky k rodine a jeho neuveriteľného zmyslu pre humor. Dwayne Johnson je výnimočný vo všetkých smeroch a my si nemôžeme pomôcť, ale milujeme ho.

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog