9 celebrít, ktorým sa tento rok narodí bábätko a nevedia sa ho dočkať

Back to Blog

9 celebrít, ktorým sa tento rok narodí bábätko a nevedia sa ho dočkať

Ani tento rok nás neobíde celebritný baby boom. Niekoľko hollywoodskych hviezd privíta v roku 2022 svojho prvého potomka. Medzi ne patrí aj známa speváčka Rihanna.

1. Cristiano Ronaldo a Georgina Rodriguez

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo sa stane po piatykrát otcom. Na Instagrame oznámil. „S potešením oznamujeme, že čakáme dvojičky. Naše srdcia sú plné lásky, už sa nevieme dočkať, kedy vás stretneme.”

2. Nicolas Cage a Riko Shibata

Prekvapenie bolo ponúknuté fanúšikom Nicolasa Cagea 6. januára, deň pred jeho narodeninami. Podľa herca čakajú s partnerkou Riko Shibatou prvé spoločné dieťa. Pre Nicolasa Cagea, ktorý má dve deti z predchádzajúcich manželstiev, to bude už tretie dieťa.

3. Kylie Jenner a Travis Scott

Rapper Travis Scott a Kylie Jenner budú po druhýkrát rodičmi. Blízky zdroj citoval. „Kylie má za sebou už niekoľko mesiacov. Má roztomilé malé bruško. Je viac ako nadšená. Už nejaký čas chcela dať Stormi súrodenca. Je nadšená, že ona a Travis opäť čakajú bábätko.“

4. Chris Pratt a Katherine Schwarzenegger

Katherine Schwarzenegger je opäť tehotná s Chrisom Prattom. „Približne v tomto čase minulého roka som sa stala mamou. Aký magický rok to bol. S úžasom sledujem moje dievčatko, ako rastie a mení sa!“ 

5. Jennifer Lawrence a Cooke Maroney

Najlepšie zarábajúca herečka na svete za roky 2015 a 2016, Jennifer Lawrence, vstúpila na krásnu cestu materstva s Cooke Maroney.

6. Rosie Huntington-Whiteley a Jason Statham

Dvojica čaká svoje 2. dieťa, Rosie zverejnila obrázok, na ktorom sa chváli svojím tehotenským bruškom, pričom uviedla, že je čas na druhé kolo.

7. Aaron Paul a Lauren

Hviezda Breaking Bad sa má s manželkou Lauren stať otcom druhého dieťaťa. „Nevieme sa dočkať, kedy ťa stretneme, zlatko! Už teraz ťa veľmi milujeme.”

8. James Rothschild a Nicky Hilton

Autorka a návrhárka topánok Nicky Hilton čaká tretie dieťa so svojím manželom Jamesom Rothschildom. Na svojom Instagrame zverejnila. ,,Hovorí sa, že najlepšie veci v živote prichádzajú v troch.”

9. Rihanna a A$AP Rocky

Mocenský pár A$AP Rocky a Rihanna nedávno oznámili svetu svoje tehotenstvo. Táto správa prišla po rokoch priateľstva a mesiacoch randenia. Fotografie urobené v Harleme v New Yorku zobrazujú, ako Rihanna hrdo ukazuje svoje tehotenské bruško.

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog