Žena je osočovaná za to, že sa stalo mamou príliš skoro

Back to Blog

Žena je osočovaná za to, že sa stalo mamou príliš skoro

vianocna zlava na lalala.sk

Hviezda TikTok, Miranda McWhorter je na sociálnych sieťach napádaná, pretože sa rozhodla mať dieťa príliš skoro. Vraj to bude ľutovať.

Objala svojho syna Brooksa a vysvetlila. „Ľudia mi povedali, že mať dieťa v 22 rokoch je príliš skoro, a že to budem ľutovať. No bolo to jedno z najlepších rozhodnutí, aké som kedy urobila.”

Miranda z USA prezradila, že mala 21 rokov, keď otehotnela, 22 rokov, keď porodila a teraz má 24. Ale jej video prinieslo viac negatívnych správ a osočovania, ako podpory. Jeden z komentujúcich jej dokonca napísal, že jej syn bude preto v škole šikanovaný.

Ďalší zdieľal rovnaký názor. ,,Teraz to možno neľutuješ, ale ver mi, že časom budeš… Mohla si počkať ešte 5 rokov.”

Iní však tvrdia, že pre Mirandu je ľahké sa dobre cítiť a byť spokojná s tým, že mala dieťa tak skoro, pretože má bohatého manžela.

A komentáre na sebe nenechali dlho čakať. ,,No, keď máte toľko peňazí ako táto osoba, je to v poriadku. Väčšina iných mladých matiek to nemá také ľahké ako táto osoba.”

@miranda__mcw

21 when i got pregnant, 22 when i gave birth, almost 24 now ? #momsoftiktok #mom

♬ original sound – Matt Randone

Mnohí však Mirandu podporili a potvrdili, že 22 rokov je skvelý vek na to, aby mala dieťa. Niektoré mamičky priznali, že urobili to isté a teraz sú so svojimi dospelými deťmi „najlepšími priateľmi“.

Zdroj
Zdroj foto: www.tiktok.com

Zdieľať článok

Back to Blog