Ďakujem za to, ako ma miluješ…

Back to Blog

Ďakujem za to, ako ma miluješ…

Ďakujem, že ma potichu miluješ. Za to, že vieš, akú mám rada kávu, že ma poznáš dosť dobre na to, aby si si všimol, kedy som šťastná alebo smutná, sklamaná alebo ohromená.

V tichu si všímam všetko, čo robíš. Ako ma držíš za ruku keď mám nočné mory. Ďakujem, že si sa rozhodol so mnou stráviť každý jeden deň. Za to, že bojujeme za to, čo máme, keď ťažkosti visia vo vzduchu.

Ďakujem za to, že trváme na tom, že sme spolu silnejší, že dokážeme prekonať všetky ťažké a zložité chvíle, ktoré nás ako pár posilňujú. Som ti vďačná, že si vždy mojím hlasom rozumu. Za to, že ma upokojíš vždy keď pochybuje.Ďakujem, že ma držíš za ruku

Som ti vďačná, že ma inšpiruješ byť lepším človekom. Za to, že mi ukazuješ, kým som a kým mám každú príležitosť byť. Za tvoju podporu, že veríš v moju myseľ a v môj talent v každom okamihu, keď ho ja spochybňujem. Ďakujem, že si na mňa hrdý.

Som ti vďačná, že mi vždy dávaš najavo, ako veľmi ti na mne záleží. Za listy na „dobré ráno“, na ktoré sa zobudím počas pracovných dní, za malé správy, ktoré mi posielaš. Že môžem byť súčasťou tvojho života, za telefonáty počas obedňajšej prestávky, za fotky, ktoré mi posielaš, keď sa nudíš.

Ďakujem, že miluješ práve tie časti tela, ktoré sa snažím skrývať, že obdivuješ moje hrozné vtipy, a že si prijal všetky moje nezvyčajné spôsoby, pretože mi to pomohlo prijať samú seba.Ďakujem za spoločné chvíle

A čo je najdôležitejšie, ďakujem ti za vynaložené úsilie, ktoré siaha ďaleko za jednoduchú kyticu červených ruží. Za to, že je tvojou úlohou rozosmiať ma a napĺňať môj život zázrakom. Ty a tvoja schopnosť milovať tak otvorene a tak hlboko, napriek tomu, čím sme si prešli, je ohromujúca.

S každým novým dňom ma nútiš objavovať viac a viac spôsobov, ako ťa urobiť šťastným, nútiš ma vymýšľať nové slová, ktoré by mohli opísať, čo k tebe cítim. Naučil si ma, že láska môže prosperovať, že sa môže vrátiť do nášho života a zmeniť nás zvnútra. Naučil si ma, aké odvážne je jednoducho veriť v lásku toho druhého. Ďakujem za to, čo robíš. Ďakujem za to, ako ma miluješ.

Zdroj
Zdroj foto: www.unsplash.com

Zdieľať článok

Back to Blog