Toto je 10 dôvodov, prečo všetci zbožňujú speváčku Adele

Back to Blog

Toto je 10 dôvodov, prečo všetci zbožňujú speváčku Adele

vianocna zlava na lalala.sk

Adele, len za 33 rokov na tejto planéte, už poznačila naše duše a ukradla naše srdcia svojím prelomovým talentom a neodolateľným šarmom. Nedávno vydala svoj štvrtý štúdiový album, ktorý je zatiaľ jej „najúprimnejším albumom“ a hviezdna držiteľka viacerých ocenení teraz žiari jasnejšie ako kedykoľvek predtým.

Dnes by sme sa s vami radi podelili o mnohé dôvody, ktoré robia z Adele hviezdu a človeka jedna z milióna.

1. Je veľkou fanúšičkou Beyoncé

Adele, ktorá vyrastala ako jedináčik, sa v rozhovore priznala, že hudba bola súrodencom, ktorého nikdy nemala. Pravidelné počúvanie piesní od Beyoncé v jej izbe, ako tínedžerku ju priviedlo k vybudovaniu špeciálneho puta s touto hviezdou. Keď sa teda Adele prvýkrát naskytla príležitosť porozprávať sa so svojím idolom, bola rozrušená a nervózna ako každý fanúšik.

2. Na prvé miesto kladie bezpečnosť svojich fanúšikov

V roku 2011, počas koncertu v austrálskom Sydney, bola herečka na pódiu a spievala svoju pieseň „Rolling in the Deep“, keď v dave zbadala niekoho omdlievať. Hviezda okamžite prestala spievať a kričala na záchranárov, aby prišli na pomoc so slovami. ,,Je mi to veľmi ľúto, ale niekto sa zranil a musíme zistiť, či je v poriadku.” To dokazuje, aká je obetavá a aká pozorná dokáže byť k svojim fanúšikom.

3. Raz pomohla fanúšikovi, ktorý chcel priateľku požiadať o ruku

12 Reasons Why Everybody Adores Adele

Nespieva len o romantike, ale prispieva aj k jej realizácii v skutočnom živote. V roku 2021, počas jedného zo svojich koncertov v Los Angeles, speváčka pomohla fanúšikovi požiadať o ruku svoju priateľku na pódiu v polovici jej show. Adele požadovala, aby jej publikum zostalo ticho, zatiaľ čo tento chlap požiadal svoju dlhoročnú partnerku, aby si ho vzal pred tisíckami ľudí. Šťastnú chvíľu potom Adele spečatila milostnou piesňou, ktorá túto emotívnu scénu ešte viac zdokonalila.

4. Je mimoriadne veľkorysá a lojálna

Bez ohľadu na to, ako vysoko sa dostala v rebríčku, zdá sa, že Adele nezabúda na svojich priateľov z detstva. A hoci sa jej obrovské osobné bohatstvo vďaka úspešnej kariére neustále zvyšuje, zdá sa, že speváčka sa podelila o svoje požehnanie so svojimi blízkymi a zasypala ich prekvapeniami. Raz napríklad pohostila 20 priateľov na týždňovom výlete na Ibize vo vile za 2 milióny libier. Svojmu blízkemu priateľovi z detstva darovala aj luxusný prenájom súkromných jácht v Grécku.

5. Nikdy sa nebojí povedať svoj názor

V priemysle, kde sú niektoré fakty veľakrát prekrútené, Adele hovorí veci tak, ako sú, a nikdy sa nevyhýba pravde. Speváčka prehovorila o svojom turbulentnom vzťahu s jej zosnulým otcom, ktorý opustil jej rodinu ako dieťa. Speváčka často zdieľa súkromné ​​stránky svojho života, keď vie, že môžu pomôcť ostatným spojiť sa a vyrovnať sa s ich vlastnými problémami. Dokonca sa priznala, že po narodení syna v roku 2012 trpela „zlou popôrodnou depresiou“.

6. Vždy sa cíti pohodlne vo svojej vlastnej koži

Aj keď v súčasnosti schudla viac ako 45 jkíl, Adele bola žiarivá a sebavedomá s akoukoľvek váhou. Pred niekoľkými rokmi sa vtedajšia hviezda s krivkami vyjadrila, že je so svojou postavou spokojná a dodala, že s ňou bola vždy v pohode. Dokonca pózovala na titulke magazínu bez mejkapu a na svojich sociálnych sieťach často zdieľa prirodzené fotky.

7. Je pokorná a vždy sa drží pri zemi

Zdá sa, že ani po tom, čo sa stala jednou z najväčších hviezd svojej generácie, sa na jej skromnom postoji nič nemení. V roku 2017, počas ďakovnej reči za získanie Grammy za album roka, venovala Adele väčšinu svojho času na pódiu chvále Beyoncé, ktorá bola tiež nominovaná v rovnakej kategórii. Album svojho hudobného idola nazvala ,,monumentálny.‘‘ Dokonca ju vyhlásila za „umelkyňu svojho života“.

8. Tvrdo pracuje

S miliónmi predaných albumov po celom svete a mnohými hitmi Adele stále neprejavuje žiadne známky spomalenia a svoje úspechy a hviezdne postavenie nepovažuje za samozrejmosť. S každým albumom, ktorý urobí, sa snaží prekonať samú seba a stanoviť si ešte vyššie ciele, ktoré chce v budúcnosti dosiahnuť. Priznala sa, že jej posledný a štvrtý štúdiový album, 30, bol „sakra ťažké urobiť“ a že sa musela ponoriť do svojich najhlbších emócií, aby vytvorila dielo, na ktoré je skutočne hrdá.

9. Má jedinečný zmysel pre humor

Keďže svojím oduševneným emotívnym hlasom často spieva o hlbokých a vážnych témach, môže byť prekvapením, že Adele je v skutočnom živote veľmi veselá. To sa rýchlo zobrazuje v jej rozhovoroch, kde nikdy nemá ďaleko od žartovania.

10. Zastáva sa vecí, ktorým verí

Zdá sa, že Adelin veľký hlas sa rovná aj veľkému srdcu. Speváčka je známa tým, že prispieva do mnohých organizácií a zúčastnila sa aj na množstve charitatívnych koncertov ako Comic Relief a Pride London. Svoju slávu využíva aj na to, aby poskytla plnú podporu naliehavým prípadom tým, že požiadala svojich vlastných fanúšikov, aby sa zapojili a prispeli.

Zdroj

 

Zdieľať článok

Back to Blog