Muž našiel doma 60-ročný balíček od McDonald’s. Dal sa ešte jesť?

Back to Blog

Muž našiel doma 60-ročný balíček od McDonald’s. Dal sa ešte jesť?

vianocna zlava na lalala.sk

Renovácia vášho domova ponúka možnosť naraziť na najrôznejšie dávno zabudnuté predmety, no jedného muža obzvlášť prekvapilo, keď v stenách svojej kúpeľne našiel 60-ročný McDonald’s.

Predstavujeme si, že bol tento balíček plný plesní a šíril sa z neho nepredstaviteľný zápach. Muž však priznal, že bol skutočne prekvapený dobrým stavom, v akom našiel jedlo. V príspevku na platforme Redditor vysvetlil, že jedlo našiel „uviaznuté v pôvodnej omietke za starým držiakom toaletného papiera” pri renovácii svojej kúpeľne v Crystal Lake, v Illinois.

Rob ďalej diskutoval o bizarnom náleze s Newsweek a vysvetlil, že v súčasnosti renovuje kuchyňu aj kúpeľňu, a že McDonald’s našiel pri odstraňovaní príslušenstva. ,,Všimol som si kus látky zastrčený za sadrou. Vytiahol som ho, aby som ho ukázal manželke. Keď sme to rozbalili a našli staré vrecúško od McDonald’s a hranolky, boli sme veľmi prekvapení, no zároveň vďační, že to je všetko, čo sme našli v dome.”

r/mildlyinteresting - Found this in my bathroom wall while renovating.

www.reddit.com

Používatelia Redditu boli veľmi zaujatí objavom, ktorého obrázok získal na platforme stovky komentárov. ,,Aký druh monštra nedoje hranolky?” jedna osoba žartovala, zatiaľ čo druhá komentovala. ,,Vy, pane, ste oficiálne archeológ.”

Na obrázku sa ešte nachádza postavička, ktorá niekedy bola súčasťou loga McDonald’s. Obalom chýbalo ikonické zlaté „M“, no to je v skutočnosti len dôkazom toho, aké staré bolo toto jedlo. Zlaté oblúky boli predstavené v roku 1961, zatiaľ čo Ronald McDonald prišiel na scénu v roku 1967. Maskot zobrazený na balíčkoch je prvým maskotom, Speedee.

Rob pre Newsweek uviedol, že jeho dom bol postavený v roku 1959 a vysvetlil, že je „veľmi blízko miesta McDonald’s, ktoré sa vtedy otvorilo“, a preto verí, že obal si našiel cestu do jeho steny „od pôvodných staviteľov“. Jedna z prvých reštaurácií McDonald’s bola otvorená v Des Plaines, hneď po ceste od Robovho domu, v roku 1955, po ktorej nasledovala ďalšia reštaurácia v Crystal Lake v roku 1959.

Zdroj
Zdroj foto: www.pixabay.com

Zdieľať článok

Back to Blog