Herec Matthew McConaughey stále píše svojej manželke zamilované básne

Back to Blog

Herec Matthew McConaughey stále píše svojej manželke zamilované básne

vianocna zlava na lalala.sk

Hollywood je miesto, kde sa tvoria sny, a byť jeho súčasťou je skutočne splnený sen. Nie všetkým sa to však podarí. Matthew McConaughey je jedným z tých ľudí, ktorí mali to šťastie, že sa presadili v šoubiznise.

V priebehu rokov sa stal milovanou tvárou a získal si milióny fanúšikov. McConaughey získal množstvo ikonických úloh, no tú v Dazed and Confused mnohí považujú za jeho prelomovú rolu.

Tento americký miláčik nie je len známy herec, ale aj milujúci manžel a hrdý otec troch detí. Jeho milostný príbeh s manželkou Camilou Alves pripomína rozprávku. Dvojica sa prvýkrát stretla v roku 2006 a do manželstva vstúpili v roku 2012.

McConaughey nikdy nevynechá príležitosť hovoriť o svojej náklonnosti k manželke. Dokonca aj roky po tom, čo sa prvýkrát stretli, je ňou stále očarený a nebojí sa to priznať. Pokiaľ ide o prejavovanie lásky, nerobí to kupovaním drahých darčekov, ale romantiku udržiava úplne iným spôsobom.

„Nemám vybranú vec, ktorú by som jej kúpil. Rukou napísaný list, kedy vie, že som sa tomu skutočne venoval, to má väčšiu hodnotu ako akýkoľvek dar z obchodu, za ktorý by som iba zaplatil,“ uviedol McConaughey pre TODAY.

Hovorí, že Camila má vlastnosti, ktoré obdivuje a opisuje ju ako pôvabnú, krásnu a so silným zmyslom pre identitu. Pokiaľ ide o lojalitu, hovorí, že je jej verný až do bodu, kedy je sebecký, ako uvádza časopis Playboy. Dodáva však, že to miluje a chce, aby to tak zostalo.

V rozhovore pre People, Camila uviedla, že nebola typická dievčina, ktorá snívala o svadbe, ale stretnutie s McConaugheyom to všetko zmenilo.

Okrem toho, že majú nabitý pracovný harmonogram, obaja sa starajú o to, aby trávili veľa času so svojimi deťmi, a to vrátane filmovej noci, či výletov. Piatky sú u nich doma vždy dosť výnimočné, pretože v tieto dni majú deti dovolenú pizzu a všetko, na čo si len spomenú. Po takomto večere, ktoré sa často menia na tanečné noci, môžu dokonca spať v spálni svojich rodičov. Pokiaľ ide o ich rodičovstvo, herec hovorí, že on a jeho manželka spájajú rôzne štýly rodičovstva. Obaja však zdieľajú podobné morálne hodnoty.

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog