Pierce Brosnan vždy obraňuje svoju manželku, keď ľudia útočia na jej váhu

Back to Blog

Pierce Brosnan vždy obraňuje svoju manželku, keď ľudia útočia na jej váhu

Ak ste sa niekedy hanbili za svoju váhu, viete si predstaviť, aké nepríjemné to je, ak sa vaša váha začne riešiť na internete a zaútočia na vás internetoví trollovia.

Zdá sa, že ľudia zabúdajú, že s vekom často prichádza aj mierne priberanie. Ale Pierce Brosnan mal úžasnú odozvu, keď sa internetoví trolovia rozhodli ísť po jeho krásnej manželke Keely Shaye Smith.

Ako vieme, zverejnenie čohokoľvek online prináša veľkú pozornosť. Keely Shaye Smith, dlhoročná manželka bývalej hviezdy 007, Piercea Brosnana, bola online napadnutá prostredníctvom online fotografie, na ktorej bola ona a jej manžel.

Obrázok údajne zverejnila hviezda tínedžerských mamičiek, Jenelle Evens, spolu s označením svojho manžela a použitím titulku „a toto sme my“ so smejúcim sa emotikonom.

Žena, ktorá zverejnila obrázok, a jej manžel sa na tejto fotke bavili, pričom jej manžel povedal „nevyzeráme tak tučne“. Príspevok po dočasnom zakázaní už nie je online. Medzitým si Brosnan ešte našiel chvíľu, aby sa postavil za svoju manželku proti online trolom.

V tej najkrajšej a najdokonalejšej reakcii Pierce Brosnan rýchlo schladil aktérov príspevku. „Priatelia jej ponúkli operáciu na zníženie hmotnosti. Ale ja milujem každú krivku jej tela. V mojich očiach, je to tá najkrajšia žena. A tiež preto, že vynosila našich päť detí.“

Ďalej dodal, že „v minulosti som ju skutočne miloval pre jej osobu, nielen pre jej krásu, a teraz ju milujem ešte viac, že ​​je matkou mojich detí. A som na ňu veľmi hrdý a vždy sa snažím byť hodný jej lásky.“

Pierce Brosnan a Keely Shaye Smith sú manželmi 30 rokov a sú spolu neuveriteľných 37 rokov. To je dlhá doba a je to osviežujúce, najmä vo svete, kde sa každý rozvádza alebo rozchádza. Pierceova predchádzajúca manželka zomrela na rakovinu vaječníkov v roku 1991 a o tri roky neskôr mu Keely vstúpila do života.

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog