Nenájdete lásku, ktorá je dokonalá, ale nájdete lásku, ktorá je skutočná

Back to Blog

Nenájdete lásku, ktorá je dokonalá, ale nájdete lásku, ktorá je skutočná

vianocna zlava na lalala.sk

Nenájdete lásku, ktorá je dokonalá, ale nájdete lásku, ktorá Vás vidí. Druh, ktorý strhne Vaše steny, ktorý Vás žiada, aby ste sa podelili o časti Vašej duše, ktoré ste zastrčili a zostali skryté pred svetom. 

Nenájdete lásku, ktorá je dokonalá, ale nájdete lásku, ktorá Vám ukáže, ako vybalancovať nádej a bolesť, ukáže Vám, že je v poriadku byť človekom, ktorý nie vždy vedel, ako upokojiť tlkot srdca v hrudi. 

A táto láska Vás udrží. Nebude Vás zosmiešňovať kvôli spôsobom, akými liečite Váš smútok, nebude sa na Vás hnevať, kvôli spôsobom, akými sa prejavujete v tomto svete. 

Táto láska sa nebude trhať pri pohľade

na Vašu temnú minulosť – podrží Vás. Nielen vtedy, keď ste žiarivým príkladom krásy alebo dokonalosti, ale aj keď ceríte zuby. Keď sa pred nimi rozpadnete. Keď odložíte masku, nebudú od Vás utekať.

Nenájdete lásku, ktorá je dokonalá, ale nájdete lásku, ktorá Vás spojí. Táto láska sa nebude vyhýbať Vašej hĺbke. Potopí sa s Vami. Posadí Vás a bude sa pýtať na Vaše detstvo.

Bude sa pýtať, aké to bolo, stratiť matku,

aké to bolo byť vždy osobou, ktorá nikam nepatrila. Táto láska, Vás bude poznať. A Vy budete mať pocit, že tu pre Vás bola stále – už dlho ste si niesli túžbu, že na určitej úrovni Vaša duša vždy čakala na spojenie so srdcom, vždy čakala na návrat Vašich častí, ktoré ste našli vo Vašej láske.

Nenájdete lásku, ktorá je dokonalá, ale nájdete lásku, ktorá Vám pripomína, že existuje dobrota. Táto láska,  do Vašej duše vstrekne med, budete sa cítiť, akoby Vám teplo prasklo vo Vašich kostiach. Uvidíte, ako sa s Vami zlúči, a bojuje za Vás, a zostane Vás brániť po Vašom boku.

 Pripomenie Vám, že vo svete existuje spojenie,

ktoré si často vyberá vzdialenosť do hĺbky. Pripomenie Vám, že existuje nádej, že sa bude liať z končekov prstov inej ľudskej bytosti, schovanej medzi vrstvami vecí, ktoré o nich ešte musíte objaviť. 

Nie, nenájdete lásku, ktorá je dokonalá, ale nájdete lásku, ktorá je ľahká, ktorú nie je ťažké nosiť, a ktorá nezaťažuje Vaše jadro. Nakoniec pochopíte, že láska mala byť vždy mäkká. Že to bolo vždy myslené ako ponuka.

Nie, nenájdete lásku, ktorá je dokonalá

– ale nájdete lásku, ktorá Vám pripomína, aký hodnotní ste vždy boli. Táto láska Vám ukáže, že ste nikdy nežiadali príliš veľa, že spôsob, akým ste poslali Vaše srdce do vojny pre iné ľudské bytosti, nebol hlúpy, že spôsob, akým ste neboli schopní milovať, nebol nesprávny. 

Táto láska Vám ukáže, že vždy bolo v poriadku byť človekom, ktorý miloval spôsobom, ktorý bol plný a výživný a nádejný. Že bolo vždy v poriadku byť človekom, ktorý sa nikdy nemohol vyhýbať svojmu srdcu. 

Táto láska nahradí všetky tie chvíle, kedy Vás žiadali, aby ste sa zbavili Vašich inštinktov, vždy, keď ste sa pokúsili zraniť sami seba, len aby ste sa upokojili alebo zapôsobili na niekoho, kto pre Vás nebol určený. 

Táto láska Vám ukáže, že ste si ju vždy zaslúžili, že ste si vždy zaslúžili, aby ste boli videní a pochopení, že ste si vždy zaslúžili, aby ste sa držali a starali sa o spôsob, akým sa držíte a starali sa o všetko, čo prišlo predtým. Táto láska Vás naučí – že ste nikdy neboli príliš veľa. Vždy ste stačili. Vždy ste stačili.

zdroj: unsplash.com

Zdieľať článok

Back to Blog