Muž splatil hypotéku svojej bývalej a ukázal, že priateľstvo môže prežiť aj po rozchode

Back to Blog

Muž splatil hypotéku svojej bývalej a ukázal, že priateľstvo môže prežiť aj po rozchode

vianocna zlava na lalala.sk

Vzťah dvoch ľudí je niekedy komplikovaný a časom sa zaľúbenci môžu dokonca rozísť.

To je to, čo sa stalo Shaunovi Nylandovi a Cat Keenan, ktorí pred ich rozchodom boli spolu 8 rokov. Aj keď sa ich vzťah skončil, rodina je dôležitejšia ako čokoľvek iné a tento príbeh je toho dôkazom.

Dvojica sa dala dokopy v roku 2013 počas jednej noci, ako nám v rozhovore prezradil samotný Shaun. Vychovávali spolu 2 malých chlapcov. Dvojica sa však rozhodla rozísť po 8 rokoch, čo boli spolu. Požiadali sme Shauna, aby nám povedal niečo o ich ceste a ich konečnom rozhodnutí rozísť sa.

,,Nerozišli sme sa v zlom. Dôvod, prečo sme sa rozišli, bol ten, že v našom vzťahu sme sa už cítili viac ako priatelia než ako partneri a milenci.”

Ani po rozchode neprestali svojich chlapcov vychovávať spolu a s láskou. Požiadali sme Cat, aby nám povedala niečo viac o tom, ako sa ich vzťah vyvíjal a o ich rozhodnutí zostať priateľmi.

,,Máme spolu deti, takže obaja sme cítili, že je dôležité, aby mali dvoch šťastných rodičov, ktorí spolu môžu komunikovať a dobre vychádzať,” uviedla Cat. A to je jednoducho úžasné!

Môžeme povedať, že obaja rodičia chcú pre svoje deti len to najlepšie, čo bol napokon aj jeden z dôvodov, prečo sa Shaun rozhodol prekvapiť Cat tým, že splatí jej hypotéku. Chcel sa uistiť, že Cat budem mať dostatok financií potrebných na starostlivosť o chlapcov. Shaun toto gesto urobil na jej narodeniny a Cat o tom nemala ani tušenie.

Rozchod nič neznamená, keď máte také pevné puto ako rodina! A určite to môžeme vidieť u Cat a Shauna. Svoje deti zbožňujú a to sa napriek ich rozchodu nikdy nezmení. Dá sa povedať, že všetci sa môžeme niečo naučiť z ich skúseností.

,,Šťastie detí pre nás znamená všetko…” Aký je recept na takýto zdravý vzťah aj po rozchode? Čas od seba. Podľa Cat je čas strávený oddelene prospešný. Počas tejto doby poznáte samých seba a začnete rásť.

„Tipy pre každého, kto prechádza ťažkým obdobím, by boli: dajte tomu čas. Shaun a ja sme strávili od seba 3 a pol mesiaca. Potrebovali sme tento čas a priestor na to, aby sme na sebe pracovali,“ uviedla Cat.

Určite sú príkladom pre svoje deti a aj pre nás. Už sa nevieme dočkať, čo im prinesie budúcnosť. Urobili by ste niekedy niečo také pre milovanú osobu? Dal vám niekedy niekto darček, z ktorého ste boli šokovaní?

 

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog