Chcela som byť zamilovaná…Nebaví vás už čakať na toho pravého?

Back to Blog

Chcela som byť zamilovaná…Nebaví vás už čakať na toho pravého?

vianocna zlava na lalala.sk

Nikdy som si nemyslela, že by som mohla nájsť toho pravého. Dúfala som, že áno. Chcela som byť zamilovaná, ale naozaj som si nemyslela, že by som mohla byť až tak silno zamilovaná do niekoho, kto mi skutočne opätuje späť moju lásku. 

Mám pocit, že som roky strávila túžbou po tom, aby ma niekto miloval. Chcela som byť zamilovaná.

Tak často ma to dohnalo k slzám. Myslela som si, že som trpezlivá a čakám na správneho chlapa, no nebola som trpezlivá a vôbec som nečakala. Sťažovala som sa, keď som nikoho nemala, a keď som mala, nebol to ten správny vzťah, ani správne načasovanie, ani správna osoba. Nikdy to nebola láska.Chcela som byť zamilovaná do chlapa

Cieľom hry je snažiť sa nájsť svoju „spriaznenú dušu“, však? To je to, po čom skutočne túžime na konci každého dňa. S niekým sa maznať, s niekým spoločne večerať, či pozerať televíziu a tráviť voľný čas. Dostávame sa do bodu, kedy si vezmeme, čo môžeme.

Som tu, aby som vám povedala, aby ste čakali.

Keď si myslíte, že nemôžete, počkajte ešte jeden deň. A potom ďalší. A ďalšie. Stane sa niečo veľké.

Prestanete čakať a začnete skutočne žiť. Nikdy to nepríde, keď to budete netrpezlivo očakávať. Viem, že ste to počuli miliónkrát, ale prisahám, že je to pravda. Chcela som byť zamilovaná a nakoniec to prišlo.

Nakoniec som počas toho čakania zistila, že nutne potrebujem byť sama, aby som sa naučila, ako sa vysporiadať sama so sebou skôr, ako sa so mnou bude chcieť vysporiadať niekto iný na svete.  A potom sa do mňa niekto zamiloval, keď som si to ani neuvedomila. Bola som to len ja.

Kradol moje pohľady, zatiaľ čo ja som bola bez námahy sama sebou. nemusela som na neho nič skúšať. Už nebolo také ťažké sa zamilovať.

Prišiel z ničoho nič a ja som ho vôbec nehľadala. Bola som slobodná takmer dva roky a bola som šťastná, že som sama. No moje srdce vedelo, že je čas za opäť zamilovať, a že ma niekto bude konečne milovať tak, ako si každý zaslúži byť milovaný. A keď som konečne stretla muža so správnymi úmyslami, veci do seba zapadli.Chcela som byť zamilovaná a prežívať romantiku

Najprv som absolútne nechcela priateľa a myslela som si, že je veľmi milý, no netúžila som po žiadnom vzťahu.

Myslela som si, že je s ním zábava, a že pôjdeme na pár rande a to bude všetko. Vesmír sa vtedy musel veľmi smiať na mojom myšlienkovom pochode. Nebol tým, koho som si myslela, že hľadám. Moje priateľky sú so mnou úprimne šťastné, a povedali mi, ako veľmi by chceli to, čo mám so svojím priateľom.

Na dobrého a správneho muža stojí zato si počkať. Neuspokojte sa s niekým len preto, že sa nudíte alebo ste osamelé. Keď ste sama sebou vidíte to v jeho očiach a cítiť to v každom jednom objatí. Je to krásny, dojemný, dušu trasúci pocit.

To je to, o čom snívame od 5 rokov, dámy. Oplatí sa na to počkať a neskočiť do náručia prvému chlapovi. Preto vás prosím, aby ste trpezlivo počkali na toho pravého, ktorý bude skutočne stáť za to. Možno sa to nestane budúci týždeň alebo dokonca budúci rok, ale určite sa to stane v ideálnom čase.

Zdroj
Zdroj foto: www.unsplash.com

Zdieľať článok

Back to Blog