Príbeh Zacha a Tori dokazuje, že pravá láska nepozná hranice ani stereotypy

Back to Blog

Príbeh Zacha a Tori dokazuje, že pravá láska nepozná hranice ani stereotypy

Televízna reality show Little People, Big World, ktorá mala premiéru ešte v roku 2006, sa stala osudnou pre jedného z jej členov, Zacha Roloffa.

Je to muž so špeciálnym stavom nazývaným nanizmus, čo znamená, že jeho výška 1,34 m mu spôsobuje niekoľko vážnych zdravotných komplikácií. Nikdy mu to však nezabránilo nájsť pravú lásku svojho života.

Veríme, že skutočný cit si vždy nájde cestu k srdciam ľudí. Dnes vám chceme porozprávať príbeh o vzťahu Tori a Zacha, ktorý by mohol mnohých ľudí inšpirovať, aby sa zbavili všetkých spoločenských stereotypov a boli šťastní v silnom vzťahu.

Zach a Tori sa prvýkrát stretli, keď Tori začala pracovať na farme Zachových rodičov počas tekvicovej sezóny v roku 2010. Mladá žena zbierala tekvice so Zachom a jeho rodičmi, Mattom a Amy, ktorí sú rovnako ako Zach trpaslíci.

V rozhovore pre People Tori spomína, ako sa odohralo ich prvé rande. „Spolupracovník mi povedal. Zachary si myslí, že si roztomilá, ale nemyslí si, že by si s ním niekedy chcela chodiť‘. Naše prvé rande trvalo 5 hodín a odvtedy sme spolu.”

Hoci bolo už od začiatku jasné, že Tori a Zach sa do seba zahľadeli, pre Zacha to bola neznáma oblasť. Bolo to pre neho prvé romantické rande a nevedel, čo môže očakávať. ,,Nikdy predtým som naozaj s niekym nechodil,” prezradil vo svojom rozhovore.

Našťastie bola Tori trpezlivá a dlhé dni trávila na Zachovej rodinnej farme. Cez víkendy spolu začali hrať futbal a využívali tento čas na to, aby Zachovi naozaj uľahčila prvý krok. Pár sa zosobášil v júli 2015. Po svadbe sa Zach priznal, že ho Tori vytiahla z ulity a urobila ho spoločenskejším. ,,Dodala mi dôveru.”

Ich vzťah sa natáčal v snímkach Little People, Big World, no Tori to bolo spočiatku nepríjemné. Neskôr si však uvedomila, že šou jej veľmi pomohla pochopiť dôležitú vec o svojej rodine. ,,Sme taká jedinečná dvojica a máme naozaj skvelý príbeh, o ktorý sa môžeme podeliť. Ale táto relácia mi pomohla uvedomiť si, že by som sa nemala starať o to, čo si myslia ostatní.”

Rozrastajúca sa rodina naďalej spoločne prekonáva každodenné výzvy. Zach a Tori privítali na svet svojho prvého syna Jacksona v roku 2017. Rovnako ako jeho otec má určitú formu postihnutia. V roku 2021 pár privítal svoje druhé dieťa, Lilah Ray. A v roku 2022 rodina hrdo oznámila, že spolu čakajú tretie dieťa.

Tori a Zach spolu prešli mnohými výzvami, vrátane potratu. Vo svojom rozhovore Tori prezradila. „Môj manžel bol mojou neochvejnou skalou počas celej tejto cesty. Počas toho všetkého bol po mojom boku a bez neho by som to nedokázala. Sme skutočne požehnaní. Máme 2 šťastné, zdravé deti a viem, že to nie je dopriate každému. Máme 2 deti, ktoré môžeme každý deň objímať a milovať.“

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog