Toto určite nerobte: 15 vecí, ktoré muži pri milovaní neznášajú no nikdy o tom nehovoria

Back to Blog

Toto určite nerobte: 15 vecí, ktoré muži pri milovaní neznášajú no nikdy o tom nehovoria

Každý z nás je iný a každý má rád iné veci. To platí aj pri milovaní . No nie každý sa o ňom aj rád rozpráva a to je celkom aj veľký problém. Ako môžete veci vylepšiť ak spolu nekomunikujete?

Na Reddite sme tak objavili aké veci muži pri milovaní neznášajú. Po sumarizácii sme tak dospeli k 15-tim veciam, ktoré tak pri tom radi naozaj nemajú no málokedy o tom aj hovoria nahlas. 

 

# 1  Napríklad keď sa tvária “robím to kvôli tebe/pre teba”. Ak nemáš v posteli rada také veci ako ja, je to v pohode. Nie je to zábava pokým si to neužívaš aj ty. Keď tam budeš len tak sedieť v putách a v mysli ma preklínať tak ti ich môžem dať dole a všetky ostatné hračky môžem odkopnúť pod posteľ. My chlapi na Vás vidíme, keď si to neužívate.

 

# 2  Milujem milovanie so ženou ale dofrasa cítim sa akoby som stále robil 90% práce. Normálne cvičím kardio aby som sa tak rýchlo neunavil pri sexe.

 

# 3  Neznášam, keď musím vždy ja spraviť prvý krok. No tak dámy…tak sa raz za čas toho chopte aj Vy.

 

Zdroj: giphy.com

 

# 4  milovanie je ako pizza, aj keď je zlý, tak je väčšinou dosť dobrý ale ak tam iba tak ležíte, zničí to atmosféru. Ak sa ti to nepáči tak ani mne.

 

# 5  Raz, keď mi to jedno dievča robilo ústami. Pozrel som sa dole a pozrel sa jej do očí a ona si vybrala môjho vt*ka z úst a povedala: “Čo?”…Nerobte to.

 

# 6  Rutina. Niektoré ženy chcú stále tú istú polohu, tie isté pohyby bez obmeny a je to nudné.

 

Zdroj: giphy.com

 

# 7  Neznášam, keď dievča nemá rytmus. Niektoré skáču, natriasajú so sebou a odviažu sa no iné sa do toho nevedia akosi dostať a divne so sebou natriasajú. Pre mňa dobré milovanie znamená keď s dievčaťom nájdeme spoločný rytmus.

 

# 8  Predstierané vzdychanie ako z porna a smiešne výkriky, keď sa snažia hovoriť neslušne. “Cítim tvojho vt*ka v sebe…” No to mi odľahlo.

 

# 9  Keď sú hlučné až je to smiešne. Akože vydávať zvuky pri milovaní je v pohode ale prečo kričíš? Veď mám aj susedov.

 

Zdroj: giphy.com

# 10  Agresívne škrabanie. Ženská ja nechcem jazvy na chrbte. Momentálne tam mám už dve a tie tam už sú niekoľko mesiacov. Dám si dole tričko a ľudia sa stále niečo pýtajú, nepotrebujem mame zakaždým vravieť “narazil som do dverí” alebo “spadol som zo schodov”. A dofrasa som citlivý chalan a proste vyrušuje ma to pri tom ako ťa chcem spraviť.

 

Riešenie: Ostrihajte si nechty, použite namiesto nechtov brušká prstov. Ak mi pôjde krv proste sa nase*iem.

 

Ale jasné, takto to cítim ja, poznám mnoho chalanov, ktorým sa to naozaj páči.

 

# 11  Nerozťahujte mi ritné polky. Skoro vždy mi treba prdnúť. A nedotýkajte sa mojich bradaviek. K ničomu to nevedie.

 

# 12  Buďte sebavedomé čo sa týka Vášho tela a toho čo chcete. Ak sa s tebou milujem musí ti proste dopnúť, že ma priťahuješ takže nemáš prečo byť hanblivá. Nepoznám žiaden dôvod na to aby som chcel mať s tebou sex a zároveň nechcel vidieť tvoje nahé telo. Nepoznám žiaden dôvod prečo by som ti nemohol dopriať toľko rozkoše (ak nie viac) akú zažívam ja. Tak poďme do toho a skúste o sebe nepochybovať.

 

Zdroj: giphy.com

 

# 13  Keď si kočka myslí, že len pretože je strašne sexy tak je aj dobrá v posteli a nemusí vôbec nič robiť aby sa obaja zabavili.

 

# 14  Nepýtajte sa: “Už si dnu?”

 

# 15  Nepózujte. Nebuďte pri milovaní také ako by ste fotili selfíčko. Žiaden duckface.

 

Zdroj: giphy.com

zdroj: reddit.com / reddit.com 

Zdieľať článok

Back to Blog