10 slávnych párov, ktoré sú spolu už roky, no aj tak sa nezosobášili

Back to Blog

10 slávnych párov, ktoré sú spolu už roky, no aj tak sa nezosobášili

Všetci si užívame svadby a všetko, čo s nimi súvisí, najmä ak ide o naše obľúbené celebritné páry. Pre niektorých z nich však manželstvo nie je kľúčom k dlhému a šťastnému vzťahu. Napriek tomu, že nie sú zosobášení, niektoré z najznámejších párov sú spolu už dlho a sú spokojní s tým, ako sa veci majú.

Dnes sme zostavili zoznam niektorých z našich obľúbených hollywoodskych párov, ktoré spolu chodia už dlho, no rozhodli sa nezosobášiť.

1. Oprah Winfrey a Stedman Graham

Graham a Winfrey sa stretli na zbierke v roku 1986 a odvtedy sú spolu. Winfrey niekoľkokrát uviedla, že sa nikdy nevydala ani nemala deti, a preto nič neľutuje. „Nezostali by sme spolu, pretože manželstvo si vyžaduje iný spôsob bytia v tomto svete,“ vyhlásila Winfrey v roku 2017.

2. Vin Diesel a Paloma Jiménez

Od roku 2007 je herec vo vzťahu s Palomou, s ktorou má 3 deti: Haniu, Vincenta a Pauline, pomenované po Dieselovom zosnulom kolegovi Paulovi Walkerovi.

3. Sarah Paulson a Holland Taylor

Obe herečky sa prvýkrát stretli na večierku začiatkom roku 2000, ale až v roku 2015 sa stali párom. Neskôr Sarah potvrdila ich lásku slovami. „Čo môžem povedať je, že som sa zamilovala a tou osobou je Holland Taylor.”

4. Courteney Cox a Johnny McDaid

Od roku 2013 herečka z Friends a speváčka Snow Patrol tvoria pár. „Je taký šikovný a to mi príde naozaj sexi. Potom je tu fakt, že je úžasný,“ opísala Courteney Cox svojho priateľa Johnnyho McDaida.

5. Lauren Graham a Peter Krause

Lauren Graham a Peter Krause, ktorí hrali súrodencov v Parenthood, majú vzťah od roku 2010. Dvojica nikdy neprehlásila, či sa chce alebo nechce v budúcnosti vziať, no v každom prípade vyzerá byť šťastná.

6. Jane Fallon a Ricky Gervais

Gervais a Fallon sú spolu už 39 rokov. Obaja si na začiatku svojho vzťahu uvedomili, že majú rovnaký názor na manželstvo a deti.

7. Maya Rudolph a Paul Thomas Anderson

Hoci sú spolu od roku 2001 a majú 4 deti, Maya Rudolph a Paul Thomas Anderson nie sú skutočne manželmi. Avšak Maya Rudolph o svojom partnerovi hovorí ako o svojom manželovi, pretože sa jej zdalo nevhodné nazývať ho svojím priateľom, keď majú deti.

8. Tilda Swinton a Sandro Kopp

Tilda Swinton a umelec Sandro Kopp spolu chodia od roku 2004, keď sa stretli na natáčaní Kroniky Narnie, no napriek tomu, čo sa uvádzalo, nie sú zosobášení a dokonca ani nemajú voľné manželstvo. Slávna herečka vyhlásila. „Myslím si, že oveľa viac ľudí žije spôsobom, akým žijeme my, v stave skutočnej lásky a podpory.”

9. Rose Byrne a Bobby Cannavale

Rose Byrne a Bobby Cannavale sú spolu už mnoho rokov a majú spolu 2 deti, hoci nie sú manželia a nie sú ani zasnúbení.

10. Robin Roberts a Amber Laign

Moderátorka Good Morning America, Robin Roberts a Amber Laign sú spolu už viac ako desať rokov. Dvojica sa neplánuje zosobášiť a uspokojuje sa s tým, že si užíva svoju lásku, ktorú Laign zobrazuje prostredníctvom sladkých príspevkov na Instagrame.

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog