10 spôsobov správania, ktoré dokazujú, že váš partner bude verným manželom

Back to Blog

10 spôsobov správania, ktoré dokazujú, že váš partner bude verným manželom

vianocna zlava na lalala.sk

Existujú nejaké znaky a náznaky, že niekto bude verným manželským partnerom? Život a ročné obdobia sa menia a každý sa môže ocitnúť v situácii, na ktorú nebol pripravený.

Podvodník, ktorý vás ťahá za nos a nemyslí to s vami v živote vážne, má zvyčajne vlastnosti ako:

  • Koketná povaha
  • Veľa klame
  • Má s vami zvýšenú alebo zníženú intimitu
  • Pracuje do neskorých hodín
  • Má finančné problémy
  • Robí tajnosti ohľadom toho, kto mu volá
  • Blokuje si svoj telefón.

Zoznam je pomerne rozsiahly. Ale ako si vybrať toho, kto vás nezradí? Existujú nejaké jedinečné znaky alebo vlastnosti, ktoré by ste mali hľadať v rozsiahlom zozname zoznamiek?

Ak si chcete ušetriť trápenie a bolesť, mali by ste sa naučiť identifikovať správanie tých, ktorí k vám budú lojálni. Tu sú najčastejšie charakteristiky a správanie verného manželského partnera.

1. Sú otvorenou knihou

Ľudia, ktorí majú čo skrývať, bývajú tak trochu tajnostkárski. Ak je však váš partner otvorenou knihou, dokazuje to, že nemá čo skrývať a pravdepodobne nie je klamár.

2. Nezostali priateľmi so svojím bývalým

Aj keď je ušľachtilé udržiavať priateľstvo s bývalým milencom, môže to byť nebezpečné. Zostať v priateľskom duchu je iné, ako spolu stále komunikovať a stretávať sa. Keď táto osoba udržiava úzke vzťahy s bývalým, potom je to dôvod na poplach. Keď však povedia, že je koniec a vzťahy s bývalým partnerom natrvalo ukončia, nemáte sa čoho báť.

3. Sú si vedomí vašich potrieb

Starajú sa o vaše potreby? Ak chcete zmrzlinu o 3:00, pôjde vám ju váš partner kúpiť? Byť verný znamená byť si vedomý toho, čo vás robí šťastnými, takže sú ochotní urobiť aj niečo navyše. Táto osoba chce byť s vami, preto chce, aby ste boli v živote spokojní a v pohode.

4. Nie sú majetní

Veľkým problémom je žiarlivosť. Väčšina žiarlivých ľudí bola buď podvedená predtým, alebo sú vinní z toho, že niekedy podvádzali. Bez ohľadu na to, ako to funguje vo vašom vzťahu, nikdy to nie je dobré znamenie.

5. Robia pre vás veľa malých vecí

Maličkosti sú naozaj to, čo robí váš vzťah výnimočným. Varí vám váš partner každý deň kávu a pripravuje raňajky? Čo tak kúpiť vám kvety, len tak?

Všetky tieto veci, ktoré od nich nevyžadujete, pomáhajú rásť vášmu vzťahu. Navyše, keď sú k vám pozorní, nemajú ani minútu, aby mysleli na niekoho iného.

6. Nie je to žiadny zlý chlapec

Aj keď môžu byť zlý chlapci príťažlivý, zvyčajne majú uvoľnenú morálku a životné štandardy. Pochodujú v rytme svojho bubna a majú tendenciu byť rebelmi. Pamätajte však na staré príslovie, že knihu nikdy nemôžete súdiť podľa obalu

7. Pamätajú si všetky špeciálne dátumy

So všetkými heslami a ďalšími vecami, ktoré si dnes musíme pamätať, môže byť náročné pamätať si ešte aj dátumy a špeciálne výročia. No ak vášmu partnerovi na vás skutočne záleží, tieto špeciálne dátumy, výročia, narodeniny a meniny si určite zapamätá.

8. Sú to roky a oni sa nezmenili

Stabilita je životne dôležitá v každom vzťahu a pohľadom do minulosti môžete zistiť veľa o budúcnosti. Podvádzala táto osoba niekedy v minulosti? Neverníci sa nezvyknú meniť a je veľká pravdepodobnosť, že niekedy v budúcnosti sa toto ich správanie zopakuje.

Ak však boli verným partnerom v predchádzajúcom vzťahu, potom je to dobrý znak toho, že ste s nimi v bezpečí.

9. Ste priatelia s ich priateľmi

Byť súčasťou života ich priateľov vám dáva výhodu. Človek, ktorý podvádza, alebo má v pláne podvádzať, nedovolí svojmu partnerovi, aby sa dostal príliš blízko k jeho priateľom. Môže sa obávať, že by odhalil niektoré z ich tajomstiev. Ak vás však s radosťou zoznámi so všetkými jeho priateľmi nemusíte sa ničoho obávať.

10. Ďaleko za spálňou je vášeň a starostlivosť

Mnoho ľudí považuje vášeň a intimitu za niečo, čo sa deje iba v spálni. Takéto činy ďaleko presahujú spálňu. Stačí, že na vás myslí a dopraje vám malý bozk pred tým ako odídete do práce, či počas dňa a vyzná vám lásku aj keď nemáte žiadne výročie.

Zdroj
Zdroj foto: www.unsplash.com

Zdieľať článok

Back to Blog