Nezaslúžite si niekoho, kto sa vráti, zaslúžite si niekoho, kto nikdy neodíde

Back to Blog

Nezaslúžite si niekoho, kto sa vráti, zaslúžite si niekoho, kto nikdy neodíde

Zvykla som rozmýšľať o tom, ako sa ľudia vracajú, keď sa rozhodli odísť. 

Čakala som na deň, keď sa vrátia a uvedomia si, že to pokazili, alebo si uvedomia, že život bezo mňa, je mizerný. Ale potom som si uvedomila, že lepší ako všetok tento neporiadok je niekto, kto nikdy neodíde.

Niekto, kto neodíde keď narazíte na ťažkosti, niekto, kto neodíde, keď na Vás začne padať dážď, niekto, kto neodíde, bez ohľadu na to, koľko ďalších ľudí sa snaží upútať ich pozornosť, niekto, kto sa rozhodne zostať každý deň. 

Zaslúžite si niekoho, kto neodíde, keď mu poviete o veciach, ktoré ste urobil, za ktoré sa hanbíte, a o veciach, ktoré sa Vám stali, o veciach, o ktorých ste sľúbili, že ich nikdy nikomu nepoviete. Neodídu ani keď im poviete o veciach, ktoré sa Vám na sebe skutočne nepáčia, a veciach, ktoré ste nenávideli na svojej minulosti. Zaslúžite si niekoho, kto Vás nikdy neopustí.

Zaslúžite si niekoho, kto nikdy neodíde, keď mu poviete, ako veľmi ho milujete, ako veľmi mu chcete urobiť radosť a ako Vám pomáha pocítiť niečo, čo sa predtým cítiť nedalo. 

Ako sú pre Vás výnimoční a ako naozaj chcete tráviť dni pozeraním sa na nich a zaspávať v ich náručí.

Zaslúžite si niekoho, kto zostane bez ohľadu na to, ako vášnivo prejavujete Vašu lásku a ako nebojácne dávate najavo svoje emócie. Zaslúžite si niekoho, kto sa nebojí toho, ako ho milujete.

Zaslúžite si niekoho, kto nikdy neodíde, aj keby si našiel lepšiu prácu alebo zarobil viac peňazí alebo si kúpil lepšie auto. 

Niekto, kto neodíde, ani keď je na tom najlepšie a mohol by mať kohokoľvek len chce, ale aj tak ostane s Vami, a nezaujíma sa o preskúmanie svojich „ možností“ , pretože si uvedomuje, že Vy ste len jedna. Zaslúžite si niekoho, kto Vás presvedčí, že niektorí ľudia môžu zostať.

Zaslúžite si niekoho, kto neodíde, ani keď veci nie sú také vzrušujúce, keď život začne byť pre Vás zdrvujúci, keď ste neustále unavená, keď ste stratená a zmätená a neviete, čo ďalej, keď budete pochybovať o sebe a svojich schopnostiach. 

Zaslúžite si niekoho, kto Vám pripomína, ako ste prežili, niekoho, kto Vám pripomenie Vašu silu, niekoho, kto Vám pripomenie Vašu veľkosť a niekoho, kto Vám pripomenie, že aj keď to dokážete sama, chce byť pri tom, pretože nechce, aby ste tento raz bojovali sama.

Aj keď máme všetci jedného človeka, o ktorom si prajeme, aby sa mohol vrátiť, skutočne by sme si mali priať niekoho, kto nikdy neodíde. 

Niekto, kto už raz odišiel, je preč, ale niekto, kto mohol odísť, ale rozhodol sa zostať, je presne ten typ človeka, s ktorým musíte byť – je presne ten typ človeka, s ktorým si zaslúžite byť. 

zdroj: thoughtcatalog.com

Zdieľať článok

Back to Blog