10 párov celebrít, ktoré dokazujú, že vzťahy nie sú ľahké, ale oplatí sa za ne bojovať!

Back to Blog

10 párov celebrít, ktoré dokazujú, že vzťahy nie sú ľahké, ale oplatí sa za ne bojovať!

vianocna zlava na lalala.sk

93 % párov, ktorí navštevovali párovú/manželskú terapiu, uviedlo, že nadobudli efektívnejšie prostriedky na riešenie spoločných problémov. Uvedomujúc si túto situáciu, niektoré páry celebrít prejavili ochotu veci vyriešiť a my si nemôžeme pomôcť, ale obdivujeme ich trpezlivosť a oddanosť jeden druhému.

Radi sledujeme úspešné vzťahy, v ktorých obaja partneri vynakladajú úsilie, aby veci fungovali.

1. Pink a Carey Hart

Táto milá dvojica je celkom známa svojimi neúspechmi, no nikdy sa jeden druhého nevzdali. V ich 15-ročnom manželstve nemali vždy iba na ružiach ustlaté. V skutočnosti sa pár zosobášil v roku 2006 a rozišiel sa v roku 2008, čím sa ich vzťah ešte viac posilnili. Nakoniec si k sebe opäť našli cestu a dnes tvoria harmonický pár.

2. Dax Shepard a Kristen Bell

Tento hollywoodsky pár sa dal dokopy v roku 2013, no ani ich vzťah nebol výnimkou a prešli si spolu turbulentným obdobím. Herečka prehovorila o svojom manželstve v roku 2017. „Máme veľmi zdravé manželstvo a dostali sme sa tam tak, že sme spoločne absolvovali terapiu, keď sme to potrebovali.“

3. Ne-Yo a Crystal Renay

V roku 2020 sa Ne-Yo a jeho manželka rozhodli tráviť čas oddelene a podať žiadosť o rozvod kvôli mnohým zdanlivo neriešiteľným problémom. Ale povinnosť byť spolu pod jednou strechou určitý čas, pozitívne ovplyvnila ich vzťah. Spevák sa podelil o to, že s manželkou viedol nepríjemné rozhovory o ich problémoch, ale nakoniec ich dokázali vyriešiť.

4. Will a Jada Pinkett Smithovci

Pri pohľade na Willa a Jadu sa všetko zdalo byť dokonalé. Ich zmysel pre humor a šialená láska, ktorú jeden k druhému majú, však dosiahla v určitom okamihu bod zlomu. Manželia sú od roku 1997. Dokázali zachrániť svoje manželstvo po tom, čo absolvovali párovú terapiu a všetko si vyjasnili.

5. Patrick Dempsey a Jillian Fink

Herec prekonal so svojou manželkou Jillian Fink vzostupy aj pády. Tá v roku 2015, po 15 rokoch manželstva požiadala o rozvod. Neskôr sa však zas dali dokopy a boli silnejší ako kedykoľvek predtým, keď si dali za prioritu vyriešiť problémy a využiť odbornú pomoc. ,,Naše manželstvo nebolo niečo, čoho som sa bol ochotný vzdať,” uviedol Patrick.

6. Justin Timberlake a Jessica Biel

Tento roztomilý pár začal spolu chodiť v roku 2007, ale rozišiel sa v marci 2011. Keď sa hudobníka opýtali na jeho bývalú priateľku odpovedal. „Za mojich 30 rokov je to tá najvýnimočnejšia osoba.” Tieto slová jasne spustili reakciu na oboch stranách. Vďaka tomu sa im podarilo vyriešili spoločné problémy a od vtedy sú spolu.

7. Gabrielle Union a Dwyane Wade

Svoje sľuby si vymenili v roku 2014, no o niekoľko rokov neskôr priznali, že veci neboli vždy také dokonalé, ako sa zdalo. Našťastie vynaložili veľa tvrdej práce, aby zachránili svoj vzťah a udržali svoju rodinu pohromade.

8. Tori Spelling a Dean McDermott

Aj keď blonďavá kráska bojovala s neverou svojho manžela, dokázali obnoviť svoje manželstvo a popracovať na ich vzťahu. Pár navštevoval manželskú poradňu a herec nastúpil na odvykaciu kúru, aby zachránil, čo sa v tom čase zachrániť dalo.

9. John Legend a Chrissy Teigen

V jednom momente sa John chcel rozísť s Chrissy. V určitom čase uprednostňoval možnosť byť slobodný. „V tom čase som bol radšej slobodný.“ Chrissy však nebrala vzťah ako samozrejmosť a rozhodla sa zostať a pracovať na všetkom, čo zasiahlo ich partnerstvo! O viac ako desať rokov neskôr sú šťastne zosobášení a majú 2 krásne deti.

10. Neil Patrick Harris a David Burtka

Tento pár, ktorý sa zosobášil v roku 2014, vďačí za svoj pevný a šťastný vzťah aj manželskej poradni. Priznali, že to pre nich nebolo ľahké, ale vždy sa ubezpečili, že podniknú potrebné kroky na udržanie ich vzťahu. David vyhlásil. „Chodíme na párovú terapiu, nie že by tam bolo niečo zlé, ale je pekné porozprávať sa aj s niekým iným. To pomohlo nášmu vzťahu.

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog