Možno práve teraz vaša cesta nie je o láske!

Back to Blog

Možno práve teraz vaša cesta nie je o láske!

vianocna zlava na lalala.sk

Možno práve teraz vaša cesta nie je o láske. Možno práve teraz je vaša cesta o samote. Možno je toto obdobie, pred ktorým stojíte, novou výzvou.

Možno by sme mali nájsť nádej v prázdnom mieste, nádej v ticho, nádej v spôsob, akým sa natiahnete do svojho života a dať si povolenie zaberať v ňom miesto.

Možno práve teraz je ten čas, kedy by ste si mali uvedomiť, že sa o seba viete postarať, že sa môžete spoľahnúť na osobu, ktorou ste sa stali. Môžete byť svojim domovom bez ohľadu na to, čo sa vám dostane do cesty.Možno práve teraz, žena v modrom tričku

Táto cesta nebude iba o vykúpení ale aj o spoznaní samej seba. Možno by si si práve teraz mala napraviť svoje zlomené srdce a byť osobou, ktorá je milujúca, aj keď svet taký nie je. Toto je obdobie, kedy dostávaš od života druhú šancu.

Čo je najdôležitejšie, možno si práve teraz povolaná chrániť seba samú a nájsť cestu späť do svojej duše.

Nie, toto obdobie tvojho života nie je o láske.

Teraz je tvoja cesta o nádeji a láske k sebe samej. Možno práve toto obdobie vás vyzýva, aby ste si pripomenuli krásu, ktorú vám život ponúka. Teraz dostávaš priestor na objavovanie miest, ľudí, ktorí ťa milujú spôsobom, ktorý sa nesnaží zmeniť tvoje skutočné ja. Dostávaš šancu získať späť svoju radosť, urobiť z nej najprirodzenejšie rozšírenie toho, kým si, nechať ju vytekať z tvojich slov, smiechu a sĺz.

Možno práve teraz, žena na lúke

Vidíš, toto obdobie patrí iba tebe. Nenechaj si ho vziať. Táto cesta je o tebe. Možno je toto obdobie, keď čelíš výzve, pre teba také dôležité, aby si sa znova stala svojim vlastným spasiteľom a našla vo vnútri vlastné bezpečné miestom.

Práve v tomto období svojho života si môžeš spomenúť, že ľudia, ktorí odišli, ťa vždy viedli späť k sebe samej. Buď láskavejšia k svojej duši, miluj sa, tak ako si vždy milovala svoje okolie. Nesnaž sa urýchliť tento proces, nie si závislá na inej ľudskej bytosti. Musíš si tým prejsť osamote. Len tak sa vyliečiš.

Zdroj
Zdroj foto: www.unsplash.com

Zdieľať článok

Back to Blog