Prečo Keanu Reeves a Sandra Bullock nerandili, aj keď sa priznali, že boli do seba zamilovaní?

Back to Blog

Prečo Keanu Reeves a Sandra Bullock nerandili, aj keď sa priznali, že boli do seba zamilovaní?

vianocna zlava na lalala.sk

Sandra Bullock a Keanu Reeves sa prvýkrát stretli pri filme Speed v roku 1994. Ich chémia na obrazovke bola neuveriteľná. Po rokoch sa však priznali, že obaja boli do seba zamilovaní a prinútili nás uvedomiť si, že ich chémia nie je v skutočnosti len dobré herectvo, ale aj niečo viac.

Keď sme sa o tom dozvedeli, zaujímalo nás, prečo sa toto duo nikdy nespojilo.

Sandra Bullock a Keanu Reeves si zahrali v dvoch filmoch Speed ​​a The Lake House

Reeves a Bullock neboli zámerne vybraní pre úlohy Annie a Jacka Travena vo filme Speed. Ale po spoločnom nacvičení fyzických scén na konkurze, aby si otestovali ich chémiu, si režisér vybral dvojicu pre film, za ktorý v roku 1995 získali na udeľovaní cien MTV Movie Awards najlepšie duo na obrazovke. Či to bol osud, ktorý tu zohral svoju úlohu alebo nie, sa nikdy nedozvieme, ale toto odštartovalo desaťročia trvajúce priateľstvo medzi touto dvojicou.

O 12 rokov neskôr sa duo opäť zišlo vo filme The Lake House a chémia medzi nimi bola stále nepopierateľná. Keď sa Reevesa opýtali, aké to bolo opäť spolupracovať so Sandrou, odpovedal. „Nedokážem slovami vysvetliť, prečo máme so Sandrou na obrazovke takú dokonalú chémiu, alebo prečo sa nám spolu dobre pracuje. Jednoducho sa to deje a ja som rád, pretože ju mám ako človeka nesmierne rád.”

Sandra zdieľala rovnaké slová. ..Som rada, že s ním môžem opäť spolupracovať. Neviem, čo to je, ale milujem byť v blízkosti Keanu. Naozaj. Je to taký dobrý človek.”

Ich puto mimo obrazovky bolo tiež silné

Reeves a Bullock nie sú len kolegovia, ale aj priatelia. Z času na čas si zájdu na spoločnú večeru, aby si vyrozprávali všetko, čo sa deje v živote toho druhého. Bullock tiež prezradila, že v priebehu rokov písala Keanu listy, aby zistila, ako sa má.

To, aké silné je ich puto, sa dokázalo, keď Reeves pomohol Sandre odovzdať cenu Decade of Hotness, na Guys Choice Awards a predniesol prejav, ktorý ju dojal k slzám. ,,Sandra, tvoje srdce, tvoja duša, tvoje svetlo, tvoj talent, ktorý zdieľaš s nami všetkými je úžasný a výnimočný. Si jediná svojho druhu!“

Nevedeli, že obaja boli do seba zamilovaní

V rozhovore v roku 2018, 25 rokov po tom, čo sa Bullock a Reeves prvýkrát stretli, herečka prezradila, že bola zamilovaná do Reevesa, keď natáčali Speed ​​a rozplývala sa nad ním. ,,Myslím na to, aký sladký bol Keanu Reeves a aký bol pekný.” Bola z neho taká hotová, že sa chichotala zakaždým, keď sa na ňu pozrel.

V neskoršom rozhovore, keď Reeves videl nahrávku Sandry, ako hovorí o svojich citoch k nemu, povedal, že netušil, že je doňho zamilovaná. V tom momente Reeves prezradil, že bol do nej rovnako zamilovaný, a že to pravdepodobne tiež nevie. Dôvod, prečo sa s ňou nepokúsil zblížiť bol ten, že spolu pracovali.

Sandra má podozrenie, že ľúbostný románik, by zničil ich priateľstvo

Sandra verí, že keby sa ona a Reeves v určitom okamihu pokúsili byť viac ako len priatelia, ich vzťah by neprežil. „Keanu je chlap, ktorý mám pocit, že je priateľom s každou ženou, s ktorou kedy chodil. Nemyslím si, že by o ňom mohol niekto povedať niečo zlé.” Ich vzťahom však nič také neotriaslo a Sandra verí, že je to tak najlepšie.

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog