Žena bola podvedená jej manželom, rozišla sa s ním a vyspala sa s ôsmimi mužmi: „Objavila som svoju superschopnosť“.

Back to Blog

Žena bola podvedená jej manželom, rozišla sa s ním a vyspala sa s ôsmimi mužmi: „Objavila som svoju superschopnosť“.

vianocna zlava na lalala.sk

Nikto by nikdy nemal zažiť zradu a podvádzanie zo strany partnera, nieto ešte v dlhoročnom manželstve.

Neočakávate, že osoba, ktorú milujete a ktorá tvrdí, že vás miluje, sa rozhodne nerešpektovať váš vzťah.

„Nikdy som neprijala teóriu, že keďže som staršia, musím byť aj menej žiaduca.

Mužov veľmi priťahovala skutočnosť, že som silná žena, ktorá od nich nič nechcela,“ uviedla Laura Friedman Williamsová, žena, ktorá sa rozišla so svojim manželom, vo veku 47 rokov.

Žena sedí na stoličke

To je dôvod, prečo, keď dôjde k takémuto druhu zrady, neviete, ako sa správať, pretože nikto nie je pripravený na podvádzanie zo strany svojho partnera. To bol prípad Laury Friedman Williamsovej, ženy, ktorú po 22-ročnom manželstve manžel podviedol.

Vo veku 47 rokov Laura nevedela, ako sa s touto krízou vyrovnať. Prvé, čo ju napadlo, bolo požiadať o rozvod. Čo však v tejto fáze svojho života nečakala, že „objaví“, je jej takzvaná „superschopnosť“, ako nazýva svoju schopnosť randiť s mnohými rôznymi mužmi.

V skutočnosti sa po skončení manželstva priznala, že spala s ôsmimi mužmi. Laura sa so svojím bývalým manželom zoznámila na vysokej škole a boli spolu viac ako dve desaťročia. No po čase vo vzťahu, v ktorom priviedla na svet tri deti zistila, že jej sexuálny život stagnuje.Žena uteká po lúke

Hoci jej nikdy nenapadlo byť pred tým, ako ju začal podvádzať jej manžel s niekým iným, objavila v sebe stránku, o ktorej nevedela. Do piatich mesiacov po rozvode vstúpila do sveta randenia a rozhodla sa, že si to užije.

Svoj nový single život odštartovala pripojením sa k zoznamovacej aplikácii Tinder a nechala sa strhnúť momentom. „Ak sa chceš vyspať s dvoma mužmi v ten istý deň, môžeš. Jediný, kto ťa môže súdiť, si ty sama. A ak si s tým v pohode, zbaľ všetkých ostatných,“ uviedla v denníku  The Mirror.

Aký máte názor na takúto formu vysporiadania sa s rozchodom, po dlhoročnom vzťahu?

Zdroj
Zdroj foto: www.unsplash.com

Zdieľať článok

Back to Blog