15 nadčasových rád o zoznamovaní, ktoré by si mala dodržiavať

Back to Blog

15 nadčasových rád o zoznamovaní, ktoré by si mala dodržiavať

Vzťahy sú zložitá vec a niekedy nevieme čo robiť a ako v nich pokračovať. Snažíme sa zo všetkých síl, aby vzťah fungoval, no nakoniec sa vždy niečo pokazí. Keby som však vedela o týchto 15 nadčasových radách za posledných 10 rokov, možno by som už bola dávno vydatá. 

1. Dávajte pozor na spôsob bozkávania. Bozkávanie je spôsob, akým hovoríme o našom vzťahu úplne transparentne.

2. Nemeňte sa. Ak na sebe niečo milujete, pestujte to bez ohľadu na to, či sa tým osoba, s ktorou chodíte, cíti ohrozená. Ak sa cítia ohrození, nechajte ich trucovať. Iba ty budeš navždy sama so sebou.

3. Si svoj vlastný projekt, nie niekoho iného. Zapamätaj si to!

4. Nenechajte sa očariť podriadením sa. Buďte ostrí. Charizma je veľmi častá manipulácia prezlečená v luxusnom obleku. Tí, ktorí sa potrebujú cítiť silní, tiež zúfalo hľadajú dôveru.

15 nadčasových rád romantický pár

5. Žiarlivosť by vám nikdy nemala lichotiť. Žiarlivosť tiež nikdy neopadne. Akákoľvek žiarlivosť, s ktorou sa stretnete na začiatku vzťahu, sa bude pravdepodobne zväčšovať a zhoršovať. Predpokladajme, že to vytvorí emocionálny chaos. Predpokladajme, že vám to viac ako zlomí srdce. Predpokladajme, že vám to zlomí ducha. Stojí jeden muž za tvoju dušu? Nikdy! Naučili ste sa, čo potrebujete, teraz sa zdvihnite a choďte.

6. Ak spochybňujete vzťah hneď pred bránou, rozhodnite sa ho opustiť. To, o čom na začiatku pochybujete, vás bude vždy prenasledovať. V skutočnosti sa pochybnosti časom len zintenzívňujú. Nemali by ste zradiť svoje vnútro.

7. Pocity prichádzajú a odchádzajú. Navyše pocity, ktoré v nás vyvolávajú príbehy, sú nakoniec to, čo vytvára náš charakter.

8. Nebojte sa pocitu zdrvenia. Bojte sa žiť život, v ktorom vaše srdce nebolo ani raz zlomené. Žiť bez toho, aby ste mali zlomené srdce, znamená žiť bledú existenciu. Takže, ak je v stávke vaše srdce, pokračujte naplno a nechajte sa tým lákať. Nech to stačí na to, aby ste boli hrdí a odvážni v srdci. Ak je však ohrozená vaša integrita, zbavte sa tohto vzťahu, kým môžete. Žiadny vzťah nestojí za stratu integrity.15 nadčasových rád zaľúbený pár

9. Hry sú pre maškrtníkov. Nebuďte jedným z nich. Pripomeňte si, že v sekunde, keď hráte hru, začnete strácať všetko, čo ste mohli mať. Je to tiež okamih, keď začnete strácať všetko, čo už máte.

10. Ak sa cítite neisto, zdokonaľte sa v tom, na čom vám záleží. Ak niečomu nerozumiete, vyspite sa na to. Ak sa však neustále prebúdzate v neistote, majte na pamäti, že môže ísť o podozrenie. Ak ste voči svojmu partnerovi podozrievaví, on to vycíti, pretože váš počiatočný nepokoj prerastie do stresu, paniky a pohŕdania. Verte v lásku tak úprimnú, že by to nikdy nebolo niečo, kvôli čomu by ste mohli panikáriť.

11. Neupadajte do rutiny, keď spolu tvoríte pár už nejaký čas. Túžba vyhorí.

12. Nezbierajte ani očakávania, pretože očakávania sa prejavujú len zriedka.15 nadčasových rád pre páry

13. Dávajte si pozor na to, čo presne na druhých obdivujete. Vytvorte priestor, v ktorom tieto obdivuhodné vlastnosti ožijú. Oceňujte ho s ľahkosťou.

14. Nebojte sa svojho hlasu, je na vás, aby ste ho použili.

15. Dôležitá je osobná náklonnosť. Zistite, či váš románik dokáže uhasiť hluk v preplnenej miestnosti. Potom za to stojí.

Zdroj
Zdroj foto: www.unsplash.com

Zdieľať článok

Back to Blog