10 nezabudnuteľných lekcií, ktoré sa naučíte pri zoznámení sa s nesprávnym chlapom

Back to Blog

10 nezabudnuteľných lekcií, ktoré sa naučíte pri zoznámení sa s nesprávnym chlapom

Chcete, aby existovala rýchla cesta k pánovi Dokonalému? Uchránilo by nás to pred mnohými bolesťami srdca a drámou. Pán Nesprávny nás však môže zachrániť aj pred ďalším trápením a drámou, ak sa rozhodneme prijať lekcie, ktoré nás naučil. Tu je 10 nezabudnuteľných lekcií, ktoré sa naučíte pri zoznámení sa s nesprávnym chlapom.

Týchto 10 nezabudnuteľných lekcií, vám pomôže zorientovať sa medzi chlapmi.

1. Vážte si svoj čas
Keď premárniš veľa času s nesprávnym chlapom, naučíš sa vážiť si svoj čas a budeš ho venovať len tým, ktorí si ho zaslúžia. Čas, ktorý ste mohli stráviť budovaním silného vzťahu a spoznávaním sa. Keď ste mladí, je ľahšie strácať viac času skúmaním s niekým, s kým nevidíte budúcnosť, ale ako starnete, váš čas sa stáva vzácnejším. Preto by ste ho nemali míňať s tým nesprávnym.

2. Dôverujte svojmu žalúdku
Vaša intuícia vám napovie, či to s vami tento chlap myslí vážne alebo nie. Vždy môžete zistiť, či je k vám chlap úprimný a či má správne úmysly. Nesprávny chlap vás naučí, ako počúvať svoj žalúdok.10 nezabudnuteľných lekcií o randení

3. Nikto nie je neustále zaneprázdnený
Aj keď ľudia môžu byť veľmi zaneprázdnení a pravdepodobne aj sú, stále majú čas robiť veci pre ľudí, na ktorých im záleží, a ak nie, dajú im to vedieť a potom preložia termín. Keď vám chlap stále hovorí, že je zaneprázdnený – klame. Aj tí najzaneprázdnenejší chlapi si nájdu čas na ženu, o ktorú majú skutočne záujem.

4. Poznajte svoje hranice
Nesprávny chlap vás naučí, čo môžete a čo nemôžete tolerovať. Čo je pre vás prijateľné a čo nie. Je normálne podvedome kompromitovať naše štandardy, keď sa nám niekto naozaj páči, ale niekedy to vzťah skôr naruší, ako napraví. Nesprávny chlap vám pomôže preniknúť do vášho podvedomia a zistiť, ako ďaleko ste ochotní zájsť, a či vás berú ako samozrejmosť.

5. Rozdiel medzi okolnosťami a výhovorkami
Nesprávny človek vám pomôže rozlíšiť medzi niekým, kto niečo nemôže urobiť, pretože absolútne nemôže, alebo niekým, kto niečo nemôže urobiť, pretože nechce. Nesprávny chlap prichádza s výhovorkami, ako niečo neurobiť. Je dokonalým archetypom pre niekoho, kto sa jednoducho nechce snažiť.

6. Slová sú krásne, ale nestačia
Nesprávny chlap si získa váš čas tým, že povie veci, ktoré nemyslí vážne, čo vás naučí len čakať na činy, namiesto toho, aby skutočne konal a získal si vás.10 nezabudnuteľných lekcií o tom, ako nájsť chlapa

7. Čo skutočne hľadáte
Niekedy si myslíte, že chcete určitý typ chlapa, len aby ste si uvedomili, že tento typ s vami v skutočnosti nie je kompatibilný a nebude vám schopný poskytnúť spojenie, po ktorom túžite. Randenie s nesprávnymi chlapmi ťa privedie k tomu, čo v skutočnosti hľadáš.

8. Typ chlapov, ktorým sa musíte vyhýbať
Nesprávny chlap vás naučí, ako sa pri randení týmto chlapom vyhýbať. Získate tak o nich lepšiu predstavu a pomôže vám to sa vyhýbať týmto typom skôr, ako sa k nim emocionálne pripútate. Chlap zvyčajne ukáže svoje skutočné zámery skôr, len musíte byť všímavá.

9. Vzťah by vás mal robiť šťastnými
Aj keď je šťastie široký pojem, vzťah by vám mal prinášať radosť a pohodlie viac ako čokoľvek iné. Rozhodne by ste počas vzťahu nemala byť smutná, či nešťastná. Nesprávny chlap vás naučí, že ak je hádka na prvom mieste, potom je čas odísť. Takto zdravý vzťah nefunguje.

10. Čo si zaslúžiš
Najdôležitejšia lekcia, ktorú sa naučíte je to, čo si zaslúžite a ako by sa s vami malo zaobchádzať. kedy od niekoho odísť, kto nie je pre vás ten pravý, a kedy nechať ísť niekoho, kto nespĺňa vaše štandardy. Poznáte svoju hodnotu a viete, že chcete vzťah, ktorý vám umožní rásť, a vzťah, ktorý stojí za váš čas, námahu a srdce.

Zdroj
Zdroj foto: www.unsplash.com

Zdieľať článok

Back to Blog