12 vecí, ktorým žiadny muž pri žene neodolá

Back to Blog

12 vecí, ktorým žiadny muž pri žene neodolá

vianocna zlava na lalala.sk

Upútať mužskú pozornosť nieje až také zložité. Každá žena, by si mala osvojiť zopár jednoduchých trikov, vďaka ktorým sa stane pre opačné pohlavie neodolateľná. Niekedy na to postačia iba vypnuté vlasy, či prísny pohľad a mužskú pozornosť máte v hrsti.

Zhromaždili sme niekoľko trikov, ktoré ľahko využije každá žena a ktorým muži jednoducho neodolajú.

Keď si žena jemne zahryzne do pery

17 Things No Man Can Resist

Muž k vám bude cítiť náklonnosť a zároveň vaše pery upútajú jeho pozornosť. Ak si na pery aplikujete sexy červený rúž, jeho pozornosť bude patriť iba vám.

Jemná pokožka

17 Things No Man Can Resist

Nie je nič viac sexi ako žena s hladkou pokožkou. Nie nadarmo si ženy začali odstraňovať ochlpenie v dobách starovekých civilizácií, ako boli Rimania a Egypťania.

Prísny účes

17 Things No Man Can Resist

 

Po prvé, takýto účes robí celý váš look profesionálnejším a zároveň viac sexy, pretože zobrazuje tiež váš krk a uši, ktoré sú normálne zakryté vlasmi.

Nezvyčajný pohľad

17 Things No Man Can Resist

Keď muž vidí výraznú ženu, cíti túžbu lepšie ju spoznať. Kreatívni ľudia priťahujú každého, však? Tetovanie alebo modré vlasy môžu byť skvelým dôvodom na začatie rozhovoru.

Keď žena nosí mužskú košeľu

17 Things No Man Can Resist

Oblečená v jeho šatách akosi hovorí. ,,Chcem nosiť tvoju košeľu.” Muž chápe, že tým myslíte nielen jeho košeľu, ale aj jeho.

Pohľad cez rameno

17 Things No Man Can Resist

Tajomný pohľad cez rameno má svoje zvláštne kúzlo. Je to dobrý dôvod, prečo reklamné plagáty z minulého storočia predstavujú krásky, ktoré sa na nás pozerajú práve takto.

Sebavedomie

Keď do miestnosti vstúpi žena, ktorá vie, že je nádherná, okamžite pritiahne pohľady všetkých prítomných mužov. Je však dôležité nedopustiť, aby sa sebaistota stala prílišnou sebadôverou, pretože neexistuje nič odpudzujúcejšie.

Šaty s odhalenými ramenami

Faktom je, že šaty s odhalenými ramenami v mužoch vyvolávajú túžbu objať nás a chrániť. A štýl, ktorý odhaľuje ramená, dodáva ženskému vzhľadu jemnosť a sexy look.

Vysoké opätky

Niektoré ženy neznášajú opätky a niektoré si bez nich nevedia predstaviť deň. Ale ak sa žena rozhodne nosiť vysoké podpätky, musí si byť istá, že jej chôdza bude hladká a krásna. V opačnom prípade bude ich snaha úplne zbytočná.

Sexy hlas

Muži sú očarení vysokým dychtivým hlasom ako mala Marilyn Monroe. Jej súčasníci uviedli, že to ovplyvňuje mužov rovnako ako Viagra.

Plné pery

17 Things No Man Can Resist

Mierne plné, svetlé pery sú jedným z najznámejších znakov ženskej príťažlivosti. Len si pamätajte, že je lepšie nešpúliť pery úmyselne. S najväčšou pravdepodobnosťou toto gesto pokazí váš vzhľad.

Elegancia

Elegancia prináša dokonalú rovnováhu: neukazuje ženskú sexicu, ale ani ju neskrýva. Elegancia je o celkovom imidži ženy, od jej správania až po výber doplnkov.

Zdroj
Zdroj foto: www.unsplash.com

Zdieľať článok

Back to Blog