Kreslená Rapunzel existuje! Stala sa ňou Alena Kravchenko z Ukrajiny

Back to Blog

Kreslená Rapunzel existuje! Stala sa ňou Alena Kravchenko z Ukrajiny

Rapunzel zo „skutočného života“ sa obliekla ako jej menovkyňa a je dokonalým obrazom fiktívnej postavy.

Alena Kravchenko z Odesy na Ukrajine sa stala virálnou na sociálnych sieťach, kde sa chváli svojimi pôvabnými zlatými vlasmi, ktoré merajú takmer dva metre. 35-ročnú ženu, ktorá si pestuje vlasy od svojich piatich rokov, prezývajú Rapunzel.

Na Instagrame si nazhromaždila viac ako 70 000 sledovateľov, kde zverejňuje svoje fotografie v rozprávkovom prostredí v nádherných róbach. V jednom zo svojich najnovších príspevkov sa Alena rozhodla prezliecť sa za svoju obľúbenú fiktívnu postavu a ľudia zostali z výsledkov unesení.

Hviezda sociálnych médií a vlasová bohyňa, stelesňujúca túto úlohu, mala na sebe nádherné fialové šaty, v ktorých predvádzala svoje dlhé blond vlasy. Na jednej fotke hrá na klavíri vo veľkej sále a vyzerá ako skutočná Disney princezná. Po zmene outfitu si 35-ročná predstaviteľka Rapunzel, zapózovala aj pred zámkom s vlasmi zapletenými do vrkoča s kvetmi.

„Milujem Rapunzel,“ uviedla Alena. „Každé mladé dievča má svoj sen a ja nie som výnimkou. Snívam o tom, že budem hrať vo filme Rapunzel, pretože dĺžka a farba mojich vlasov je veľmi podobná predstave fiktívnej postavy.”

Príprava fotenia trvala niekoľko mesiacov a Alena sa chcela uistiť, že vzhľad bude dokonalý až do tých najjemnejších detailov. „Prípravy na fotenie trvali niekoľko mesiacov, aby sa vybrali tie správne a vhodné miesta, ušili sa outfity a vytvorili sa nezvyčajné a hlavne autentické účesy. Aby som sa na fotografiách podobala čo najviac Rapunzel, chcela som všetko premyslieť do najmenších detailov.”

„Fotenie prebiehalo v mojom rodnom meste a všetky miesta boli vybrané veľmi dôkladne. Najala som fotografa z iného mesta, aby urobil fotografie, ktoré som teraz pripravená ukázať svetu, ako vyzerá známa karikatúra Rapunzel.”

Alena si umýva vlasy raz týždenne, čo trvá vždy hodinu a na posilnenie a výživu svojej blond hrivy, používa prírodné a profesionálne vlasové prípravky. Vlasy si češe aj dvakrát denne a každých šesť mesiacov si zastriháva končeky, aby mala hrivu zdravú a silnú.

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog