Ľúbostný príbeh Victorie a Davida Beckhamovcov. David má aj po 25 rokoch lístok, kde mu nechala číslo

Back to Blog

Ľúbostný príbeh Victorie a Davida Beckhamovcov. David má aj po 25 rokoch lístok, kde mu nechala číslo

vianocna zlava na lalala.sk

Keď sme boli deti, počúvali sme, že páry žili „šťastne až do smrti“ a verili sme, že je to pravda. Potom sme museli čeliť neľahkej úlohe a nájsť si životného partnera. Niektorým párom sa však úspešne darí plniť predsavzatie ,,žiť šťastne až do smrti.”

Prinajmenšom to dokázali Victoria a David Beckhamovci. Dokonca aj po rokoch si David stále ponecháva lístok, na ktorý mu Victoria zapísala svoje číslo, čím nám pripomenula, že keď príde ideálny človek, láska je večná.

Veríme, že keď existuje v partnerstve pravá láska, je možné vybudovať si šťastné manželstvo, a preto by sme sa radi dozvedeli viac o príbehu tohto ikonického páru.

Victoria a David Beckhamovci sú jedným z najikonickejších a najtrvalejších párov celebrít. Spoznali sa v roku 1997 a odvtedy sú spolu. Možno ich mnohí poznáme pre ich zladený vzhľad, eleganciu alebo kariéru, ktorá každého z nich priviedla k sláve. Beckhamovci sú však bezpochyby známi aj tým, že dokazujú, že lásku možno nájsť v odvetví, kde sa zdá, že stabilné vzťahy nevydržia.

V 90. rokoch sa Victoria Adams preslávila vďaka Spice Girls, zatiaľ čo David Beckham si vytváral meno v Manchestri United. Hoci netušila, kto je futbalista, David poznal speváčku veľmi dobre. Vlastne povedal, že je do nej zamilovaný. „Bol som v hotelovej izbe s mojím najlepším priateľom a pamätám si, že som sa pred stretnutím s Victoriou otočil a povedal. „Chcem si ju vziať.”

Krátko nato sa Victoria zúčastnila jedného zápasu, kde hral aj David a on jej z diaľky zamával. A hoci si myslel, že premeškal svoju šancu randiť so svojou obľúbenou Spice Girl, vesmír mu dal druhú šancu o týždeň neskôr, keď sa Victoria zúčastnila zápasu so svojím manažérom a jedným z členov jej kapely. Práve na tejto párty v roku 1997 sa David odhodlal a požiadal Victoriu o jej číslo.

„Láska na prvý pohľad existuje. Stane sa vám to v salóniku hráčov Manchestru United. Keď ostatní futbalisti stoja so svojimi spoluhráčmi, uvidíte Davida stáť bokom so svojou rodinou.”

Svoj románik začali skryte pred očami verejnosti na žiadosť manažéra Victorie. Preto ich rande na začiatku pozostávali z toho, že chodili na parkovisko, aby sa porozprávali a strávili spolu čas. Hoci vieme, že sláva už bola súčasťou ich života, ich vzťah sa vyvíjal ako každý iný. Futbalista povedal, že prvý bozk si dali, keď boli na ceste do domu jeho rodičov.

Pár sa rozhodol vziať, keď bol vtedajší spevák v Spojených štátoch. „Raz som mu povedala, aký je môj vysnívaný prsteň. On si na to spomenul a dal ho navrhnúť špeciálne pre mňa,“ uviedla Victoria. Jednu noc v januári 1998 bola dvojica v hoteli Rookery Hall v Spojenom kráľovstve, kde ju pri vchode privítali 30 ružami a potom ju personál odprevadil do izby, ktorú David vyzdobil stovkami červených ruží a žltých ľalií.

Na izbe mali súkromnú večeru na ktorej sa David konečne odhodlal, kľakol si na koleno a požiadal Victoriu o ruku s jej vysnívaným prsteňom. ,,Povedala som áno, potom som vytiahla vlastný prsteň a povedala som. Nezabudni na dievčenskú silu, vezmeš si ma?” spomína Victoria.

V roku 1999 prišiel veľký deň. Vzali sa na elegantnom zámku Luttrellstown s motívom Robina Hooda. Na svadbe niesol prsteň ich syn Brooklyn, ktorý mal vtedy 4 mesiace. Okrem toho v tom istom roku kúpili luxusný dom, ktorý tlač nazvala „Beckinghamský palác“.

V súčasnosti má pár 4 deti: Brooklyn, Romeo, Cruz a Harper. Hoci Beckhamovci kvôli svojej kariére a charitatívnej práci veľa cestujú, vždy si nájdu spôsob, ako stráviť čas ako rodina. ,,Vymieňame sa. Keď som doma, on je preč, takže jeden z nás sa vždy stará o deti,“ uviedla Victoria v rozhovore.

Aj keď tlač často vymýšľa fámy o rozvode páru, čas nám ukázal, že to neovplyvňuje vzťah Beckhamovcov. Victoria nás uisťuje, že nevenuje pozornosť tomu, čo hovoria médiá, a vysvetľuje. „David a ja nemáme čo dokazovať. Milujeme sa, dávame na seba pozor a sme silní ako partneri aj rodičia.“

Niečo nepopierateľné je láska, ktorú k sebe cítia, pretože po viac ako 20-tich spoločných rokoch pár naďalej ukazuje, ako veľmi sa navzájom obdivujú. Victoria vysvetlila, že David ju neustále inšpiruje a vedie. „Odviedol toľko dobrej práce, vzhliadam k nemu a mám maximálny rešpekt a obdiv za všetko, čo dosiahol.“

„Som na ňu hrdý, pretože tak tvrdo pracuje. Je taká oddaná, zaslúži si úspech,“ povedal raz David o svojej manželke. ,,Milujem ju z mnohých dôvodov, ale ten hlavný je ten, že mi dala tie najúžasnejšie deti.”

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog