Muž bol v tom, že chodil 15 rokov s brazílskou modelkou. Poslal jej 700 000 eur

Back to Blog

Muž bol v tom, že chodil 15 rokov s brazílskou modelkou. Poslal jej 700 000 eur

vianocna zlava na lalala.sk

Bývalý taliansky národný volejbalový hráč Roberto Cazzaniga bol presvedčený, že je zamilovaný a zasnúbený. Tento vzťah bol však iba na diaľku. Športovec sa stal obeťou premysleného podvodu s použitím fotografie brazílskej supermodelky Victoria’s Secret Alessandry Ambrosio.

Taliansky športovec sa údajne ocitol v dlhoch po tom, čo bol presvedčený, že je zamilovaný a zasnúbený s brazílskou supermodelkou, s ktorou bol vo vzťahu viac ako 15 rokov.

42-ročný Roberto Cazzaniga, bývalý taliansky reprezentant vo volejbale a súčasný kapitán Gioia Del Colle, bol presvedčený, že má vzťah na diaľku so ženou, ktorá sa volá Maya. Ich vzťah sa začal po tom, čo ho spoločná kamarátka Manuela, o ktorej sa neskôr zistilo, že bola strojcom schémy, cez telefón zoznámila s Mayou.

Maya uverejnila fotografiu brazílskej supermodelky Victoria’s Secret Alessandry Ambrosio za svoju a oklamala tak Roberta, aby uveril, že je brazílskou supermodelkou.

Dvojica sa nikdy nestretla zoči-voči, ale športovec tvrdil, že sú zasnúbení a dlhé roky jej posielal drahé dary a finančnú pomoc. Niektoré z darov, ktoré jej údajne poslal, zahŕňali úplne novú Alfu Romeo Mito a viac ako 700 000 eur za to, čo považoval za liečebné náklady na liečbu srdcového ochorenia.

Pod tlakom svojich spoluhráčov, aby sa hlbšie zaoberal príbehom, sa Cazzaniga obrátil na talianske úrady, ktoré ho informovali, že sa stal obeťou premysleného podvodu.

V talianskom televíznom programe ‚Le Iene‘ vyšiel na verejnosť so svojím príbehom a priznal, že si týmto “vzťahom” narobil tisícové dlhy.

„Mám toľko dlhov, že nie je ľahké sa z toho všetkého dostať,“ uviedol s plačom.

Počas ich 15-ročného vzťahu Cazzaniga veril, že sa rozprával s „Mayou“. V skutočnosti však hovoril so ženou zo Sardínie, ktorá je v miestnych médiách označovaná za „Valeriu“. Tento žene pravidelne posielal peniaze, aby za ňu zaplatil lekárske ošetrenie.

Danilo, brat obete, uviedol. „Jedného dňa som ho našiel v jeho izbe v úplnej tme plakať. Opýtal som sa ho, čo sa deje a on mi povedal, že sa zamiloval, ale táto žena je na jednotke intenzívnej starostlivosti a čaká na operáciu srdca. Vravel, že nemôže za ňou ísť do nemocnice, pretože by sa hnevala.“

Všetky klamstvá však vyplávali na povrch, no bolo už príliš neskoro a bývalému volejbalovému hráčovi, už ostali iba stratené roky, oči pre plač a obrovské dlhy.

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog