Vodič rozvozu pizze zanecháva šokujúcu správu opitej zákazníčke

Back to Blog

Vodič rozvozu pizze zanecháva šokujúcu správu opitej zákazníčke

Existuje niečo desivejšie ako prebudenie sa po divokej noci a okamžitá kontrola telefónu, aby ste zistili, aký chaos ste spôsobili?

Táto žena mala pomerne búrlivé ráno, keď sa zobudila po prežúrovanej noci a v telefóne si našla dosť agresívnu hlasovú správu od vodiča na rozvoz pizze. Bol pomerne zúrivý, keď zaspala pred jeho príchodom.

Všetci sa určite zhodneme na tom, že nie je nič lepšie ako čerstvá pizza po príchode domov po prežúrovanej noci.

Aj keď predpokladáte, že v neskorých nočných hodinách by donáška pizze nemal trvať dlho, niekedy máte pocit, že je to celá večnosť a vy jednoducho nevydržíte a nakoniec zaspíte.

24-ročná Emily Ross, si objednala kuraciu pizzu a kebab z Pasha Pizza, keď kráčala domov v noci o 23:45. Počas čakania na jedlo, aby mohla zaplatiť v hotovosti, Emily zaspala na schodisku.

Nasledujúce ráno, keď si Emily uvedomila, že zmeškala donášku, chcela zavolať do reštaurácie, aby sa ospravedlnila a ponúkla, že za dané jedlo zaplatí. No namiesto toho, si našla veľmi nahnevanú 14-sekundovú hlasovú správu.

V hlasovej schránke zanechal vodič pomerne agresívnu a urážlivú správu, ktorá ženu rozhodila. Emily sa tento incident zdal nakoniec „vtipný“, hoci dodala, že by niečo také nikdy úmyselne nespravila.

Emily sa rozhodla pobavená hlasovou správu ju nahrať a zdieľala na Facebooku, kde má už vyše 10 000 zdieľaní. Odkedy žena zverejnila hlasovú správu, hovorca spoločnosti Pasha Pizza uviedol, že dotyčný vodič bol odvtedy prepustený.

Vodič sa niekoľkokrát snažil kontaktovať ženu, aby zistil, či neuviedla omylom zlú adresu, no Emily mu telefón nebrala. Vodič tak stratil nervy a nechal zákazníčke vulgárnu hlasovú správu.

Žena si svoj omyl uvedomila a na začiatku sa za neho chcela aj ospravedlniť a objednávku zaplatiť, no po zanechaní hlasovej správy sa na tom začala baviť.

 

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog