Ich ľúbostný príbeh dokazuje, že láska sa môže znovuzrodiť ako Fénix. Ako to dokázala Jennifer Lopez a Ben Affleck?

Back to Blog

Ich ľúbostný príbeh dokazuje, že láska sa môže znovuzrodiť ako Fénix. Ako to dokázala Jennifer Lopez a Ben Affleck?

vianocna zlava na lalala.sk

Keď ľudia patria k sebe a prechádzajú ťažkými chvíľami, vtedy môžeme skutočne vidieť ich silu. Ak sa im podarí prežiť toto obdobie, dostanú druhú príležitosť, ktorá je ešte lepšia ako tá prvá. 

Jennifer Lopez a Ben Affleck to dokázali. Sú opäť spolu a tentoraz múdrejší a skúsenejší.

Keď sa prvýkrát stretli, Jennifer Lopez bola vydatá za Crisa Judda, takže jej vzťah s Benom Affleckom začal ako úprimné priateľstvo.

Ben sa priznal v rozhovore. „Pretože bola vydatá, na romantický vzťah som ani nepomyslel. To nám vytvorilo príležitosť spoznať sa navzájom bez akýchkoľvek klamstiev. Nesnažil som sa na sebe nič zmeniť a ona tiež nie. Stali sme sa veľmi dobrými priateľmi.“

Nasledujúci rok sa Jennifer rozviedla s Juddom a vzťah s Benom začal byť vážnejší. V auguste 2002 sa klebety, že sú spolu, potvrdili po tom, čo ich zachytila ​​tlač. Z uverejnenia ich vzťahu sa pár veľmi netešil.

V tom istom roku, ale v novembri, Ben prekvapil Jennifer návrhom na zasnúbenie.

Väčšinou si myslíme, že životy celebrít sú úžasné a bezstarostné. Je však ťažké si predstaviť, aký to musí byť pocit, keď vás všetci sledujú. Potom sa to nezdá byť také zábavné. To bol jeden z dôvodov, prečo sa jeden z najcharizmatickejších párov „Bennifer“, ako ich médiá prezývali, cítil pod tlakom a nakoniec sa rozišli.

Svadba sa mala konať v septembri 2003, no pár dní pred tým sa pár rozhodol akciu odvolať. Ako oficiálny dôvod v exkluzívnom rozhovore citovali „tlak paparazzov“, ktorý dorazil do mesta, kde sa mal obrad konať.

„Začali sme mať pocit, že duch toho, čo mal byť najšťastnejším dňom nášho života, môže byť ohrozený,“ uviedol pár pre magazín. ,,Cítili sme, že to, čo malo predstavovať radostný a posvätný deň, môže byť pokazené.”

Začiatkom januára 2004 sa pár definitívne rozišiel. O pár rokov sa Jennifer znova vydala, ale za Marca Anthonyho.

Jennifer sa s Anthonym rozviedla v roku 2012. Ben, ktorý sa oženil s Jennifer Garner v roku 2005, sa rozišiel so svojou manželkou v roku 2015, ale oficiálne sa to stalo až v roku 2017. Posledný vzťah Jennifer bol s Alexom Rodriguezom, s ktorým bola zasnúbená. Minulý rok však svoj vzťah ukončili.

„Uvedomili sme si, že sme najlepší priatelia a dúfame, že nimi aj zostaneme. Budeme pokračovať v spolupráci a vzájomnej podpore v našich spoločných podnikoch a projektoch,“ uviedol pár po tom, čo sa rozišiel.

Od rozchodu Jennifer s Benom ubehlo viac ako 17 rokov. Veľa vecí sa zmenilo. Obaja boli rodičia a slobodní, a hoci boli odlúčení, nikdy neprestali byť priateľmi. Nakoniec sa však rozhodli dať jeden druhému druhú šancu.

Obaja chcú za každú cenu chrániť svoje deti pred senzáciami. Nepochybne sa veľmi tešia, že sú opäť spolu.

,,Cítim sa taká šťastná a hrdá, že som s ním,” uviedla Jennifer v exkluzívnom rozhovore. „Keď niekoho nájdeš a naozaj, naozaj ho miluješ a dostaneš druhú šancu, je to skutočne vzácna a krásna vec. Nepovažujeme to za samozrejmosť.”

Nakoniec, čo sa týka očakávaní páru, Jennifer priznala. „Chcem len, aby moja budúcnosť bola plná lásky a šťastia s mojimi deťmi a mojím partnerom. Myslím si, že každý chce byť šťastný, s niekým, s kým by mohol kráčať životom a zostarnúť, a práve teraz sa v tomto vzťahu cítim dobre.”

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog