8 celebritných oteckov priznáva, čo sa naučili pri výchove dcéry

Back to Blog

8 celebritných oteckov priznáva, čo sa naučili pri výchove dcéry

Štúdie ukazujú, že zdravý vzťah medzi otcom a dcérou má priamy vplyv na sebavedomie dcéry a jej akademické úspechy. A aj keď to môže byť zložité a mätúce, keďže otec sám nikdy nezažil život zo ženskej perspektívy, musíme uznať, že je vždy fascinujúce vidieť, ako ochranársky sa oteckovia dokážu postarať o svoje dievčatká a ako veľmi ich tieto malé ženy dokážu zmeniť.

Zvláštne puto medzi otcom a jeho dcérou je poklad, ktorý si treba vážiť.

1. Will Smith

Hollywoodska hviezda, ktorá vyrastala s prísnym otcom, bola zvyknutá na myšlienku, že úspech možno dosiahnuť len extrémnou disciplínou a tvrdou prácou. A keď sa jeho jediná dcéra Willow rozhodla zastaviť svoje hudobné turné, Will sa rozzúril a táto dvojica sa poriadne pohádala. Na protest si Willow oholila hlavu. Toto bol budíček pre Willa, ktorý si uvedomil, že byť taký prísny, ich vzťahu neprospieva.

2. Dwayne Johnson

The Rock je hrdým otcom 3 dievčat. Na Deň otcov na svojej stránke na sociálnej sieti prezradil. ,,Každý muž chce syna, ale každý muž potrebuje dcéru.” Hollywoodska superstar nikdy nepremrhala možnosť prejaviť lásku svojim dcéram. Na štvrté narodeniny svojej druhej dcéry povedal tieto milé slová. ,,Máš moje slovo, budem ťa milovať a budem sa o teba starať po zvyšok môjho života.”

3. Mark Wahlberg

Keď si spomenieme na tohto 50-ročného herca, prvé čo nám napadne, sú jeho akčné úlohy a drsná osobnosť. Zdá sa však, že doma je Mark úplný opak a dokonca presadzuje rozmaznávanie.

4. Tim McGraw

Superstar country hudby je dokonalým otcom 3 dcér a táto skutočnosť ho napĺňa obrovským šťastím. Spevák uviedol, že je v dome plnom žien. „Urobili zo mňa lepšieho muža. Prinútili ma vidieť veci iným spôsobom. Naučili ma oveľa viac o živote, o tom, ako byť mužom.“

5. Jamie Foxx

54-ročný herec vychoval svoje 2 dcéry ako osamelý rodič a priznal sa, že sa časom musí naučiť byť lepším otcom. Jednou z hlavných lekcií, ktoré sa naučil, bolo dať svoje dievčatá na prvé miesto a byť tu pre nich po celý čas. Priznal, že svoju absenciu si zvykol vynahrádzať peniazmi a materiálnymi vecami. Ale keď mu raz jeho staršia dcéra povedala. ,,Nemám ťa rada.” Pomohlo mu to otvoriť oči.

6. Thomas Rhett

Country spevák a skladateľ má 4 dcéry, z ktorých najstaršia je adoptovaná. Priznal, že jeho dievčatá roztápajú jeho srdce každý deň. ,,Byť otcom dievčat je niečo, čo obmäkčilo moje srdce, dokonca ma urobilo trpezlivejším.”

7. Jimmy Fallon

Televízny moderátor a komik je otcom 2 dievčatiek a je evidentné, že má pre ne obrovskú slabosť. ,,Aj tí najmužnejší chlapi sa stanú mäkkýšmi, keď budú mať dcéry. Ockovia sa do svojich malých dievčatiek okamžite zamilujú. Takže mamy budú musieť byť tie prísne, pokiaľ ide o dcéry.“

8. Chris Hemsworth

Austrálsky herec je otcom dvojičiek a dcéry Indie. Indie bola jeho prvorodená. Hollywoodska hviezda dodala, že jeho dcéra je hlavným bodom v živote. ,,Keď som v práci, myslím na ňu, a keď nie som v práci, je to ona, s kým trávim čas!”

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog