Aké sú ženy, ktoré preferujú vo svojom šatníku čiernu farbu? Sú vnímané ako atraktívnejšie, úspešnejšie a sebavedomejšie.

Back to Blog

Aké sú ženy, ktoré preferujú vo svojom šatníku čiernu farbu? Sú vnímané ako atraktívnejšie, úspešnejšie a sebavedomejšie.

vianocna zlava na lalala.sk

Farba vášho šatníka o vás prezradí veľmi veľa. Niekto preferuje množstvo farieb, vzorov a niekto je vo výbere svojho šatníka zdržanlivejší a rezervovanejší. Preferuje skôr tmavé a zemité farby, no hlavne čiernu.

Čo však o vás prezrádza, ak preferujete čiernu vo vašom šatníku?

1. Ženy, ktoré chodia oblečené celé v čiernom, vedú veľmi pestré životy. Majú tendenciu byť usilovné a vyrovnávajú všetok chaos vo svojom okolí ale aj v živote.

Žena oblečená celá v čiernom

2. Podľa štúdie sú vnímané ako atraktívnejšie, úspešnejšie a sebavedomejšie. Ľudia, ktorí nosia čiernu, sú silní a jednoduchí, a majú tendenciu vzbudzovať rešpekt.

3. Sú nenároční. Nepotrebujú váš súhlas, ale postarajú sa o to, aby ste rozpoznali, čo robia a aký vplyv majú na ostatných.

4. Sebaposilnenie si cenia nadovšetko. Nie sú to ľudia, ktorým by ste sa chceli sťažovať, ich odpoveď bude len príkladom toho, ako by ste mohli opäť prevziať kontrolu nad svojím životom.

Žena oblečená celá v čiernom

5. Viac im záleží na tom, aby boli sami sebou, než aby kopírovali trendy. Vidia každý aspekt svojho života ako potenciálny spôsob sebavyjadrenia a nikdy nie sú tí, ktorí by v čomkoľvek len „nasledovali dav“.

6. Radi sa nad vecami hlboko zamýšľajú, a preto uprednostňujú jednoduchosť v iných oblastiach svojho života. Bez ohľadu na to, sú si vedomí vašich motivácií skôr ako vy.

Žena oblečená celá v čiernom

7. Sú priamočiari. Ak sa ich spýtate na názor, dostanete ho.

8. Sú desivou kombináciou elegantného a zastrašujúceho typu človeka.

9. Neboja sa upraviť svoj život. Priatelia, práca, vzťahy, oblečenie, ak niečo nefunguje, veria, že život je príliš krátky na to, aby sa držali niečoho priemerného.

Žena v čiernych šatách

10. Nezaujíma ich, ak im nie ste sympatický. Nekonajú s úmyslom získať vašu chválu, radšej by boli verní sami sebe.

11. Viac im záleží na tom, čo robia, ako na tom, ako vyzerajú. Je to preto, že sa tak veľmi starajú o to, čo robia, že chcú vždy vyzerať elegantne a zladene, ale tiež nechcú míňať energiu na veci, ktoré si príliš nevážia.

Zdroj
Zdroj foto: www.unsplash.com

Zdieľať článok

Back to Blog