Johnny Depp uvádza, že už nenatočí ďalší film Piráti z Karibiku

Back to Blog

Johnny Depp uvádza, že už nenatočí ďalší film Piráti z Karibiku

vianocna zlava na lalala.sk

Johnny Depp potvrdil, že nemá v úmysle opäť spolupracovať s Disney na ďalšom filme Piráti z Karibiku.

Deppova žaloba vo výške 50 miliónov dolárov sa začala po tom, čo Heardová napísala komentár pre The Washington Post, kde tvrdila, že prežila domáce násilie.

V článku nikdy neoznačila Deppa, no dopad na 58-ročného muža bol dosť významný a on verí, že jeho kariéra bola v dôsledku komentárov zničená.

Právnik Amber, však spochybnil načasovanie vydania článku s končiacou účasťou Deppa v sérii Piráti z Karibiku.

Johnny Depp sa k danej téme, že bude vynechaný z ďalšej častí, samozrejme vyjadril. ,,Nevedel som o tom, ale neprekvapuje ma to. Prešli dva roky neustáleho ohovárania mojej osoby. Takže som si istý, že Disney sa snažil ukončiť vzťahy, aby nebol zapletený do celej kauzy.”

Zdá sa, že obhajoba Amber Heardovej sa snaží rozlíšiť, či článok z Washington Post ovplyvnil jeho kariéru, po zverejnení.

Depp trvá na tom, že určite áno. ,,Bol by som skutočným hlupákom, keby som si nemyslel, že to neovplyvnilo moju kariéru na základe slov Amber, či už spomenula moje meno alebo nie.”

Priznal však, že jeho imidž a povesť boli poškodené, keď ho Amber prvýkrát obvinila z fyzického zneužívania, ku ktorému došlo krátko po tom, čo v máji 2016 požiadali o rozvod.

Depp uviedol. ,,Žalujem ju za ohováranie a rôzne klamstvá, ktoré použila na ukončenie môjho života.”

Dodal tiež, že aj keď článok v Daily Mail naznačoval, že by mohol byť stiahnutý z Pirátov z Karibiku 6, zdá sa, že Disney stále chcel získať príjmy z jeho postavy. „Neprestali predávať bábiky kapitána Jacka Sparrowa. Neprestali predávať nič.”

Po zverejnení článku, šéf produkcie Disney, Sean Bailey pre The Hollywood Reporter potvrdil, že Depp už nie je súčasťou franšízy. „Chceme priniesť do filmu novú energiu,” uviedli.

Depp trval na tom, že Amber nikdy počas ich vzťahu nenapadol a jej obvinenia proti nemu označil za „ohavné“.

Počas svojej výpovede na súde herec uviedol. ,,Nikdy som sám nedosiahol bod, aby som akýmkoľvek spôsobom udrel Amber, ani som nikdy v živote neudrel žiadnu ženu.”

Proces, ktorý sa začal 11. apríla, by sa mal skončiť v máji.

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog