7 známych párov, ktoré dokazujú, že oddelené bývanie môže vzťah posilniť

Back to Blog

7 známych párov, ktoré dokazujú, že oddelené bývanie môže vzťah posilniť

vianocna zlava na lalala.sk

Väčšina si myslí, že jedného dňa stretne toho pravého, vezmú sa a budú spolu žiť šťastne až do smrti. No nie všetky páry sa uberajú práve týmto smerom. Každý vzťah si určuje svoje vlastné pravidla.

To, že to môže fungovať aj inak, ako si väčšina myslí, dokazujú práve tieto páry.

1. Gwyneth Paltrow a Brad Falchuk

Herečka Gwyneth Paltrow a jej manžel Brad Falchuk, si našli netradičný spôsob života, ktorý im celkom vyhovuje. Väčšinu času (4 noci v týždni) bývajú spolu, no zvyšok času býva Brad Falchuk v inom dome. Zdá sa, že pár dosiahol dokonalú rovnováhu spoločného času a osobného priestoru.

2. Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick

Tento slávny pár je určite príkladom dlhotrvajúceho vzťahu. Zosobášili sa v roku 1997 a majú spolu 3 deti. Keď sa herečky pýtali na tajomstvo ich šťastného vzťahu, zdôraznila dôležitosť trávenia času oddelene.

3. David a Victoria Beckhamovci

Ďalší celebritný pár, ktorý je spolu už dlho, a tiež uprednostňuje možnosť tráviť čas oddelene. David a Victoria žijú v rôznych častiach svojho domu.

4. Julia Roberts a Daniel Moder

Hviezda Pretty Woman, Julia Roberts a jej manžel Daniel Moder museli na začiatku svojho vzťahu viesť oddelené životy. V roku 2000, keď sa prvýkrát stretli, mala Julia Roberts vzťah s hercom Benjaminom Brattom a Daniel Moder bol ženatý. Svoj život si vyriešili sami a chvíľu boli od seba, aby sa potom dali dokopy a vytvorili si krásnu rodinu.

5. Claire Danes a Hugh Dancy

Herci Hugh Dancy a Claire Danes sú manželmi už viac ako desať rokov a na rozdiel od niektorých iných párov na tomto zozname, oni si oddelené životy dobrovoľne nevybrali. Dvojnásobná mama v rozhovore spomenula, že s manželom museli kvôli práci dlho ostať v rôznych mestách. Priznala, že to bolo veľmi ťažké.

6. Jamie Chung a Bryan Greenberg

Hviezda Good Guy a jeho manželka tiež museli žiť oddelene kvôli svojej kariére. Jamie Chung hovorí, že to pre nich nebolo až také ťažké. Hrdličky si cenia ich slobodu a čas, ktorý môžu stráviť spolu.

7. Courteney Cox a Johnny McDaid

Courteney Cox a Johnny McDaid mali za sebou rôzne obdobia ich vzťahu. Zasnúbili sa, rozišli sa, a potom sa opäť dali dokopy. Po ich opätovnom spojení museli určitý čas žiť oddelene. Johnny zostal vo Veľkej Británii, zatiaľ čo Courteney bola v Los Angeles. Našťastie im to podľa hviezdy Priateľov funguje. Pár je ukážkovým príkladom láskyplného vzťahu, ktorý nefunguje podľa štandardných pravidiel.

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog