Jej tetovania vyzerajú ako živé. Mladá žena robí tetovania ako z inej planéty

Back to Blog

Jej tetovania vyzerajú ako živé. Mladá žena robí tetovania ako z inej planéty

vianocna zlava na lalala.sk

Postoj k tetovaniu môže byť veľmi odlišný. Od muža, ktorý má potetovaných 100% tela, až po ľudí, ktorí by nikdy ani nepomysleli na to, že by si na svoje telo pridali nejaký ornament.

Ale bez ohľadu na to, ako ďaleko ste pripravení zájsť, pohľad na úžasnú prácu od nadanej umelkyne, vám určite prinesie aspoň estetické potešenie.

Objavili sme skutočne nadanú tetovaciu umelkyňu, ktorej práca môže zapôsobiť aj na niekoho, kto nie je za tetovanie. Cesta k úspechu nebola jednoduchá, no umelkyňa to dotiahol až na vrchol.

Ryan Ashley Malarkey (DiCristina) sa stala slávnou, po víťazstve 8. sezóny Ink Master.

Má charakteristický štýl čiernych a sivých tetovaní, ktoré obsahujú šperky a čipky. Tetovaniu sa venovala mnoho rokov, no ľudia si jej talent všimli až potom, čo sa objavila na súťaži Ink Masters. Prekvapivo sa stala prvou ženou, ktorá kedy vyhrala túto šou počas celej jej histórie.

Ryan Ashley je do tetovaní úplne zapálená a niet divu, že je v nich zahalená od hlavy po päty. Móda ju vždy fascinovala, len sa rozhodla ju vyjadriť trochu inak pomocou body art. Navštevovala Fashion Institute of Technology a získala titul. Umelkyňa si zvolila tento spôsob, pretože sa chcela čo najviac dozvedieť o rôznych spôsoboch, akými ľudia využívajú módu, aby urobili dojem na ostatných.

Po víťazstve v šou si umelkyňa a jej priateľ otvorili vlastný tetovací salón. Keď nie je zaneprázdnená natáčaním televíznych reality show alebo navrhovaním oblečenia, zvyčajne ju nájdete v jej salóne, ako niekomu práve vytvára tetovanie.

Keď navrhuje tetovanie, snaží sa vytvoriť niečo, čo nemá nikto iný. Trávi veľa času premýšľaním o rôznych konceptoch a dokazuje, že móda nie je niečo, vďaka čomu ľudia vyzerajú rovnako, ale dáva každému pocit jedinečnosti.

Umelkyňa dokazuje, že tvrdá práca môže byť skutočne obohacujúca. Ryan Ashley vždy tvrdo pracovala. Na módnej škole úplne ovládla svoju triedu. Bola považovaná za najlepšiu študentku a prevyšovala svojich spolužiakov v kreativite. Po promócii trénovala len jeden rok v súkromnom štúdiu. Odvtedy svoj jedinečný dizajnový štýl rozvíja sama.

Má obrovské množstvo ocenení a viac ako 1,5 milióna obdivovateľov na Instagrame. Miluje možnosť prejaviť sa a dať rovnakú šancu aj ostatným. Nezáleží jej na tom, či ide o oblečenie, doplnky alebo tetovania. Ide o to, aby ste ostatným dali vedieť, kto ste.

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog