Prichádzajú recenzie na posledné epizódy seriálu Ozark

Back to Blog

Prichádzajú recenzie na posledné epizódy seriálu Ozark

VLOŽIŤ TITULNÚ FOTKU

Recenzie na posledné epizódy seriálu Ozark sa hrnú a kritici označujú druhú časť za jeden z najlepších momentov v histórii Netflixu.

Zatiaľ čo fanúšikovia netrpezlivo očakávajú, že Netflix vypustí posledné epizódy mimoriadne úspešnej kriminálnej drámy, recenzenti zasvätení do prvých ukážok zostali ohromení epickým záverom seriálu.

The Independent uviedol. „Koniec seriálu je neuveriteľne napätý, štipľavý a patrí k najlepším televíznym programom, aké sme videli na akejkoľvek streamovacej službe.“

Indiewire uviedol rovnako pozitívne reakcia na koniec seriálu. „Či už ste boli od prvej scény uchvátení alebo nie, seriál Ozark nezostáva nič dlžný svojej povesti, keď sa blíži jeho koniec.”

Seriál, ktorý sleduje manželský pár Martyho a Wendy Byrdeovcov, ktorí presťahujú svoju rodinu do Lakes of the Ozarks kvôli praniu špinavých peňazí, mala premiéru na Netflixe 21. júla 2017.

Odvtedy séria získala kritickú aj komerčnú chválu a dokonca získala niekoľko cien Emmy.

Prvá časť poslednej sezóny bola vydaná 21. januára 2022, pričom druhá časť bude vydaná koncom apríla.

Jason Bateman, ktorý hrá rolu Martyho Byrdeho, sa nedávno objavil v Tonight Show s Jimmym Fallonom a naťahoval divákov, ako sa nakoniec scenáristi rozhodnú ukončiť seriál.

Posledných sedem epizód seriálu Ozark, môžete sledovať na Netflixe už 29. apríla.

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog