Muž minul 15 000 dolárov, aby vyzeral ako jeho obľúbený pes. Podarilo sa mu to?

Back to Blog

Muž minul 15 000 dolárov, aby vyzeral ako jeho obľúbený pes. Podarilo sa mu to?

Všetci milujeme psov. Jeden muž však túto lásku posunul do nových a trochu zvláštnych extrémov, keď minul 2 milióny jenov (15 000 $) na to, aby vyzeral ako border kólia.

Muž, menom Toko, požiadal japonskú spoločnosť, aby vyrobila pre neho kostým border kólie na mieru. Výroba spoločnosti trvala 40 dní a muž za tento kostým minul 15 000 dolárov.

Ležiaci pec Border Kólia

YouTube

Zástupca spoločnosti Zeppet, ktorý kostým vyrobil, uviedol. ,,Ide o to, že kostra psa sa dá reprodukovať na kostre človeka. Keďže štruktúra kostry je veľmi odlišná, veľa času sme študovali, aby vyzeral ako skutočný pes.” Muž, ktorý minul neuveriteľnú sumu 15 000 dolárov, si splnil svoj sen.

Pes Border kólia

YouTube

Zdá sa, že tento proces zahŕňa veľa výskumov, dokonca aj pokiaľ ide o farbu srsti. „Okrem toho zhromažďovali sme fotografie nasnímané z rôznych uhlov, aby sa krásna srsť kólie dala reprodukovať a navrhnúť tak, aby prirodzene splývala.”

Zdá sa, že sa Toko skvele zabáva, keď chodí prezlečený za psa a svoje videá zverejňuje na YouTube, aby predstavil svoje štvornohé ja.

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog