6 trikov na selfie, vďaka ktorým budú vaše fotky dokonalé! POSLEDNÝ JE NAJLEPŠÍ

Back to Blog

6 trikov na selfie, vďaka ktorým budú vaše fotky dokonalé! POSLEDNÝ JE NAJLEPŠÍ

Vytvoriť si dobrú selfie nie je veda. Má svoje pravidlá, ktoré blogeri používajú už dlho. Mnohé z trikov sa dajú ľahko zapamätať, a tak ich viete využiť pri každom fotení.

Dnes sme sa rozhodli otestovať niekoľko selfie hackov a tipov z internetu.

1. Používajte kvalitné osvetlenie

Najlepší spôsob, ako urobiť kvalitnú fotografiu, je prirodzené svetlo. Umelé svetlo je vždy horšie a blesk nám zbytočne pridáva roky a vytvára nelichotivé tiene. Pri fotení sa postavte pred okno a uistite sa, že zdroj svetla je pred vami a nemáte to za chrbtom.

Odborníci neodporúčajú fotografovať na priamom slnku, pretože to vytvára tiene, ktoré skreslia proporcie vašej tváre.

  • Ak ste vo vnútri, pri fotení sa postavte k oknu.
  • Ak sa fotíte v meste v noci, priblížte sa k jasne osvetlenému výkladu.
  • Najlepší čas na fotenie je pri východe alebo západe slnka. Svetlo je veľmi jemné a maskuje kožné problémy.
  • Vyhnite sa fotkám doma so svetlom nad vami. Skúste pridať ďalšie svetlo, ktoré si viete nastaviť pred seba.

2. Vyskúšajte model face life hack

Nedávno sa na internete stal populárnym hack pri fotení. Myšlienka je jednoduchá. Otvorte ústa tak široko, ako viete, neustále sa usmievate a mierne zdvihnite obočie. Počas toho, ako máte zdvihnuté obočie, odstráňte úsmev. Jednoduché!

3. Mierne otvorte ústa

Aby sa tvár uvoľnila a výraz bol zmyselnejší, stačí pootvoriť pery. Ako bonus, vaše pery budú vyzerať plnšie. V dnešnej dobe je trendy fish gape. V roku 2015 si známe osobnosti, začali vytvárať selfie s otvorenými ústami, akoby sa rozprávali. Tento spôsob pózovania je stále populárny.

4. Nevýrazné kútiky pier

 

Smutný výraz na vašej tvári, vám pridáva minimálne 10 rokov navyše. Kútiky by mali byť vždy zdvihnuté, aj keď sa snažíte tváriť vážne. Nezabudnite sa usmievať očami a pozerať sa priamo do fotoaparátu.

5. Vyberte si vhodné pozadie

Súčasťou každej kvalitnej fotky je aj vhodné pozadie. Akýkoľvek make-up a akékoľvek oblečenie stratí lesk pri nevhodnom pozadí. Výsledok môže byť neočakávaný.

6. Nájdite si svoju dobrú stranu a správny uhol

Ak nepoznáte svoju správnu stranu a uhol, urobte si veľa selfie z rôznych uhlov a sledujte sa v zrkadle. Nájdite si uhol a výraz, ktorý sa vám bude páčiť. Všetko záleží len od vášho vkusu.

Mimochodom, ak na seba namierite fotoaparát zhora, budete vyzerať roztomilejšie. Oči sa budú zdať väčšie a brada, a pery menšie. Selfie vytvorená zospodu, vám vytvorí záhadnejší vzhľad, pretože vaše pery budú väčšie a oči menšie.

Zdroj
Zdroj foto: www.brightside.me

Zdieľať článok

Back to Blog