Páru sa poradilo mať za 5 rokov 3 dvojičky, no tam to nekončí!

Back to Blog

Páru sa poradilo mať za 5 rokov 3 dvojičky, no tam to nekončí!

Carrie a Craig Kosinski vždy chceli byť rodičmi. Bohužiaľ to nemali také jednoduché. Potom, čo sa Carrie nejaký čas nedarilo otehotnieť, sa dozvedela, že nemôže otehotnieť prirodzene, pretože má ťažkú ​​endometriózu. To však nezničilo ich sny, pretože adopcia bola vždy možnosťou.

Jedného dňa zavolali Carrie a Craigovi z adopčného centra a opýtali sa ich, či by si adoptovali aj dvojčatá. Matka sa o ne nemohla postarať, pretože už mala dvojičky.

Pôvodne bolo v pláne, že deti zostanú u Kosinských iba krátky čas, ale dni sa zmenili na týždne a pár si nakoniec súrodencov adoptoval krátko po tom, čo dovŕšili 3 mesiace.

Asi o rok neskôr im zavolala biologická matka adoptovaných dvojčiat a povedala im, že sa rozhodla dať na adopciu aj svoje ďalšie dvojčatá. Verila, že Kosinski budú dokonalí rodičia.

Carrie aj Craig nad týmto nápadom veľa premýšľali. Báli sa, či by sa o ďalšie dvojčatá dokázali postarať. No keďže chceli, aby súrodenci vyrastali spolu, prijali dvojročné dvojičky Cece a J.J.

,,Bolo to ťažké rozhodnutie. Sami sme sa snažili mať vlastné deti. Ale boli to súrodenci a chceli sme, aby súrodenci zostali spolu,“ uviedla Carrie pre The Journal Times.

V septembri 2015, takmer dva roky po adopcii prvého páru dvojčiat, sa Carrie začala cítiť zvláštne a navštívila lekára, pretože si myslela, že s ňou niečo nie je v poriadku. Na jej prekvapenie jej lekári oznámili, že je tehotná. O to väčší bol šok, keď sa dozvedela, že čaká dvojičky.

Vedeli, že toto tehotenstvo je dar od Boha. Narodenie dvojčiat by znamenalo, že budú mať pod strechou šesť detí a myšlienka na to bola vzrušujúca.

,,Boli sme veľmi šokovaní. Povedali sme si, bože, budeme mať tri dvojičky. Ako to zvládneme?” zaspomínala si Carrie v rozhovore pre Inside Edition.

Najväčšie prekvapenie zo všetkých nastalo, keď Carrie porodila svoje deti vo veľmi špeciálny dátum, 28. februára. Verte či nie, všetky jej adoptované deti sa narodili v rovnaký deň. Predstavte si, že šesť detí spolu oslavuje narodeniny. „Boh má zjavne zmysel pre humor,“ uviedla šťastná matka.

Celá komunita bola nadšená zo šťastnej rodiny a aby im pomohla s rastúcimi výdavkami a vysokými nákladmi, zorganizovala finančné zbierky prostredníctvom stránok ako GoFundMe a AdoptTogether.

,,Musím byť veľmi organizovaná a držať sa plánu, inak sa veci vymknú spod kontroly,” uvádza Carrie. „Veríme, že keďže nás Boh prijal do svojej rodiny, mali sme prijať tieto deti do našej rodiny. Je to pre nás veľké požehnanie. Všetky naše deti milujeme rovnako. Nechceli by sme, aby naše životy boli iné.”

Nakoniec Carrie a Craig privítali do svojho života ďalšie dieťa a teraz sú rodičmi siedmich detí!

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog