Krajina s najväčšou priemernou veľkosťou “pinďúra” na svete bola odhalená!

Back to Blog

Krajina s najväčšou priemernou veľkosťou “pinďúra” na svete bola odhalená!

vianocna zlava na lalala.sk

Ak vás niekedy zaujímalo, ktorá krajina má najväčšiu priemernú veľkosť penisu, potom už nehľadajte! Nedávny prieskum medzi 86 národmi ich všetky zoradil od najväčšieho po najmenší.

Farmaceut Navin Khosla, ktorý skúmal štúdiu, uviedol. „Či už sa ľudia zaujímajú o veľkosť alebo tvar, alebo o akýkoľvek iný aspekt, väčšina z nás v určitom bode premýšľala, či je ten náš dostatočne veľký. Veľkosť penisu môže mať obrovský vplyv na sebadôveru muža.”

Ktorá krajina teda zvíťazila?

Podľa štúdie sú muži v Ekvádore obdarovaný najviac, a to s priemernou veľkosťou penisu 17,6 cm, keď je vzpriamený.

Na druhom mieste je Kamerun s priemernou dĺžkou 16,7 cm, krátko nasledovaný Bolíviou so 16,5 cm. Impozantnú päťku uzatvára Sudán so 16,4 cm a nakoniec Haiti so 16 cm.

Samozrejme, nemôže existovať najväčší bez najmenšieho.

Štúdia uvádza, že Kambodžania majú najmenšiu veľkosť penisu, keď je vzpriamení, a to len 10 cm.

V tesnom závese je Taiwan s priemernou veľkosťou 10,7 cm a na treťom mieste od konca sa nachádzajú Filipíny s 10,8 cm.

Muži v USA tesne porazili mužov v Spojenom kráľovstve s priemernou veľkosťou 13,9 cm, čím sa umiestnili na 59. mieste. Briti sa umiestnili na 66. mieste s priemernou veľkosťou 13,1 cm.

Francúzsko sa umiestnilo na veľmi slušnom 11. mieste a uviedlo priemernú veľkosť penisu 15,7 cm v porovnaní s menej pôsobivým priemerom v Austrálii 15,1 cm, čo krajine zabezpečilo až 43. miesto.

V závere štúdie si Navin Khosla kladie otázku… naozaj na veľkosti záleží? „V konečnom dôsledku je odpoveď možno, nie. Pravdou je, že muži sa oveľa viac obávajú veľkosti svojho penisu ako jeho sexuálni partneri!”

Zdroj
Zdroj foto: www.unsplash.com

Zdieľať článok

Back to Blog