Spevák Nick Jonas a Priyanka Chopra, milostný príbeh, ktorý prekonal všetky prekážky

Back to Blog

Spevák Nick Jonas a Priyanka Chopra, milostný príbeh, ktorý prekonal všetky prekážky

Existujú typy lásky, ktoré nedbajú na vzdialenosť, vek a kultúrne rozdiely. Skutočná láska, napriek ťažkostiam a prekážkam, dokáže prekonať všetko a vyjsť silnejšia.

Nikto nehovorí, že láska je ľahká, no zdá sa, že v niektorých vzťahoch hrá rolu osud, a to bol aj prípad speváka Nicka Jonasa a modelky Priyanky Chopry.

Veríme, že príbeh tohto páru stojí za zmienku, preto sme urobili prieskum, a prinášame vám detaily tohto jedinečného vzťahu.

Priyanka Chopra sa narodila v roku 1982 v Indii a stala sa populárnou modelkou, herečkou a speváčkou.

Po komplikovanom dospievaní a kritike, keď sa presťahovala so svojou tetou do Spojených štátov, bolo sebavedomie tejto mladej ženy otrasené. Ale aj tak mal život a osud svoje plány. Vo veku 18 rokov, po návrate do Indie, sa Priyanka stala Miss India a Miss World.

O 10 rokov neskôr, v roku 1992, sa narodil Nick Jonas.

Už od malička dokazoval, že má veľký hudobný talent. Nick mal vždy veľmi blízko k svojim rodičom a bratom, s ktorými založil hudobnú skupinu, ktorá bola na hudobnej scéne veľmi úspešná, Jonas Brothers.

V roku 2016 to bol Nick, kto sa odvážil napísať modelke na Twitter, aby jej povedal, že „niekoľko priateľov mi povedalo, že by sme sa mali stretnúť. Čo si o tom myslíš?” Zdalo sa, že iniciatíva speváka funguje, pretože si navzájom posielali správy najmenej 6 mesiacov.

O niečo neskôr, v roku 2017, na seba narazili na večierku a Nick, ohromený jej krásou, sa odvážil povedať. ,,Si skutočná, kde si bola celý môj život?”

No akokoľvek sa to môže zdať zvláštne, ich vzťah sa nezačal na tej párty, ale krátko po nej, keď sa opäť stretli v kine. Obaja sa chystali na Krásku a zviera s partiou kamarátov. O rok neskôr Nick modelku požiadal o ruku a oznámil ich zasnúbenie.

„Znova som si kľakol na koleno a povedal. Urobíš zo mňa najšťastnejšieho muža na svete a vezmeš si ma? Trvalo to asi 45 sekúnd. 45 sekúnd ticha.” Nick sa už musel zapotiť, keď čakal na odpoveď, a tak dodal. „Teraz ti navlečiem tento prsteň, pokiaľ nemáš námietky.“

Faktory, ako je ich vekový rozdiel, vzdialenosť, ich zamestnanie a ich veľmi odlišné kultúry, mohli byť konečným bodom ich vzťahu, ale pre nich neexistovala žiadna prekážka, ktorá by ich mohla oddeliť. Tieto rozdiely neprekážali a zdá sa, že obaja mali úplne jasno v tom, čo k sebe cítia, a že chcú spolu stráviť zvyšok života.

Dvojica si dala za cieľ nevynechať žiadnu zo svojich kultúrnych tradícií, a tak sa rozhodli zorganizovať 2 svadby vo veľkom štýle, aby spolu vytvorili dokonalé spojenie ich kultúr. Pozostávalo zo 4 dní ceremónií a slávností na oslavu lásky Nicka a Priyanky. „Vyjsť von a vidieť ho prvýkrát stáť pri oltári so slnkom za chrbtom bolo niečo ako z rozprávky,” uviedla Priyanka.

O možnom rozchode sa hovorilo veľa, no Nick a Priyanka si naďalej prejavujú svoju bezpodmienečnú lásku na sociálnych sieťach a vyjadrujú svoju vôľu zdieľať spoločný život. Prekonali všetky ťažkosti, ktoré im stáli v ceste, a teraz sú šťastným manželským párom, ktorý sa nedávno rozrástol o nového člena. Priyanka a Nick sa stali rodičmi a privítali na svet svoje prvé dieťa prostredníctvom náhradnej matky. Priyanka uviedla na svojej sociálnej sieti. ,,S veľkou radosťou potvrdzujeme, že sme sa stali rodičmi prostredníctvom náhradnej matky. Úctivo žiadame o súkromie počas tohto výnimočného obdobia, keď sa sústredíme na našu rodinu.”

Krásnej rodinke gratulujeme a veríme, že ich veľká láska bude aj naďalej prekonávať všetky prekážky, ktoré ich v živote postretnú.

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog