„Viem, aké to je byť neviditeľná,“ Známa herečka Rebel Wilson zdieľa svoju cestu premeny k vytúženej postave

Back to Blog

„Viem, aké to je byť neviditeľná,“ Známa herečka Rebel Wilson zdieľa svoju cestu premeny k vytúženej postave

Rebel Wilson, svetoznáma herečka s úspešnou kariérou, zdieľa svoj vzostup k sláve a vlastnú cestu k zdravšiemu ja, ako aj to, čo ju k tomu naštartovalo.

Rebel Wilson od roku 1980 premieňa svoje sny na skutočnosť

Rebel Wilson sa preslávila svojou úlohou vo filme Pitch Perfect. Po absolvovaní strednej školy a cestovaní po Južnej Afrike skončila s maláriou. V nemocnici mala halucináciu, že je herečka. To stačilo na to, aby sa rozhodla, že jedného dňa bude slávnou herečkou.

Nakoniec, keď sa vrátila domov, všetkým povedala o svojom novom pláne stať sa profesionálnou herečkou a vyhrať veľa ocenení.

V roku 2009 získala právnický titul ako zálohu, pretože všetci jej priatelia si mysleli, že sa zbláznila, keď sa chce presadiť ako herečka. „Vzdelanie je skutočne kľúčom k odomknutiu príležitostí! Tak sa usilovne učte deti!! Keď som nastúpila na vysokú školu, nemohla som si dovoliť ani všetky svoje učebnice práva a musela som sa učiť z kópií v knižnici. Som tak hrdá, že som sa dostal tak ďaleko!”

„V Hollywoode je už po tridsiatke príliš neskoro stať sa herečkou. Predala som všetko, čo som mala, a prišla som do Ameriky s jedným kufrom a jedným malým vankúšom. Získala som svoju prvú malú rolu, na ktorú som bola prekvalifikovaná,“ vysvetľuje Rebel. To opäť dokazuje, že nasledovať naše inštinkty a aktívne pracovať na svojom sne je recept na jeho premenu na realitu.

V roku 2020 Rebel prevzala vládu nad svojím životom a vstúpila do svojho „roku zdravia“

Pri spomienke na časy, keď bola väčšia, sa Rebel podelila o to, že sa stále cítila sebaisto, no musela riešiť svoj nezdravý vzťah k jedlu. „Ľudia sú krásni v akomkoľvek tvare alebo veľkosti a ja tomu skutočne verím. Práve som sa dostala do bodu, keď som hlboko vo svojom vnútri vedela, že niektoré veci, ktoré robím sú nezdravé.“

,,Pred mojím schudnutím som mala z profesionálneho hľadiska skutočne úspešný rok a v ďalšom roku som sa mala sústrediť iba na zhodenie kilogramov a zdravý životný štýl. Viem, aké to je byť pre väčšinu ľudí neviditeľnou ženou, pretože ma nepovažujú za tradične krásnu.”

Herečka sa podelila o to, že je rada, že sa jej posolstvo dostalo k ľuďom a jej cesta nebola o chudnutí, ale o zdravšom prístupe k životu. ,,Dúfam, že niekedy budem mať vlastnú rodinu.”

Vo svojom príspevku Rebel zdieľa. „Dnes som dostala zlé správy a nemala som sa s kým o ne podeliť… ale myslím, že to musím niekomu povedať. Všetkým ženám, ktoré bojujú s plodnosťou. Vesmír funguje záhadným spôsobom a niekedy to všetko nedáva zmysel… ale dúfam, že cez všetky tmavé oblaky zažiari svetlo.“

,,V zákulisí si všetky moje kamarátky herečky zmrazujú vajíčka.” Túžba Rebel Wilson mať deti bola hlavnou inšpiráciou pre jej chudnutie. Pri pohľade na možnosti plodnosti jej lekár povedal, že ak začne zdravšie žiť, jej šance na zmrazenie vajíčok sa zvýšia, rovnako ako ich kvalita.

„Bola som žena, ktorá ani nepomyslela na deti, kým som nedovŕšila tridsiatku, hovorila som si, dobre, chcem deti? Cítim sa zdravšie ako kedykoľvek predtým, a čokoľvek sa má stať, stane sa.”

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog