Neuveriteľné, čo tento kaderník dokáže vyčarovať na hlavách žien

Back to Blog

Neuveriteľné, čo tento kaderník dokáže vyčarovať na hlavách žien

Väčšina žien, ktoré majú okolo 30 rokov, si nájdu na hlave nejaký ten sivý vlas. No zhruba polovica keď dosiahne 50 rokov, sa už pýši striebornou hrivou. Rovnako ako vrásky, aj sivé vlasy sú súčasťou starnutia. A nie je na tom absolútne nič zlé.

Celebritný kaderník Jack Martin má na to rovnaký názor. Posledných pár rokov dokazuje, že sivá nikdy nevyjde z módy. Jack vyvinul techniku, ktorá umožňuje jeho klientkám postupne sa zbaviť starej farby. Zverejňuje tiež obrázky transformácií pred a po.

#1

#2

#3

#4

#5

Ako Jack vysvetlil na svojom instagramovom účte, proces začína použitím odstraňovača farby na odstránenie zvyšnej umelej farby. Pri zachovaní sivých korienkov potom odfarbí zvyšok vlasov, aby ich pripravil na novú farbu. Ďalej Jack namieša novú farbu podľa prírodného sivého vzoru vlasov. Klientky musia dokonca prísť s 3-4 centimetrovými odrastami, aby mohol analyzovať prirodzené zafarbenie vlasov. Podľa toho vytvorí farbu, ktorú aplikuje na celú hlavu. Po desiatich hodinách, opúšťa žena jeho salón a vychutnáva si prirodzený odtieň svojich vlasov.

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

„Vplyvom koronavírusu a v dôsledku zatvorenia salónov, ženy ešte viac zatúžili po prirodzenom odtieni vlasov. Teraz má veľa žien štyri až päť centimetrové odrasty, a tak začali zisťovať, aká krásna je ich šedá farba,“ uviedol. „Keď boli doma v karanténe tri až štyri mesiace a keď zistili, koľko majú sivých vlasov a aké krásne sú ich šediny, veľa žien zmenilo názor a rozhodli sa, že chcú ísť touto cestou.“

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21

#22

#23

#24

#25

#26

#27

#28

#29

#30

Zdroj: www.boredpanda.com
Zdroj foto: jackmartincolorist

Zdieľať článok

Back to Blog