Túto bodybuilderku si mýlia s JLo. Tá podoba je neuveriteľná!

Back to Blog

Túto bodybuilderku si mýlia s JLo. Tá podoba je neuveriteľná!

vianocna zlava na lalala.sk

Na svete žije takmer 8 miliárd ľudí, ktorí sú jedineční. No neraz sa na internete objavia dvaja navlas rovnaký ľudia a nie sú vôbec rodina.

Či už sú to “bežní ľudia” alebo celebrity, možno každý z nás má na svete svojho dvojníka. Svoju vernú kópiu má aj známa speváčka Jennifer Lopez, jej dvojičkou je bodybuilderka s Texasu. Ľudia si ju začali všímať v roku 2017 a nechceli veriť vlastným očiam – veď to je JLo!

Bodybuilderka tvrdí, že jej zámerom nikdy nebolo napodobnovať Jennifer Lopez. “Boli to len obyčajné selfíčka, ktoré som odfotila v kúpelni a ľudia si mysleli, že som Jennifer Lopez a komentovali “Si J-Lo?” Nie…Ja som Jay s Houstonu! Bolo to dosť šialené.

Netušila som, že to zájde až tak ďaleko ale je to úžasný pocit,” povedala v interview pre ABC 13 Jay Garay. Od toho momentu jej instagramový účet začalo sledovať mnoho ľudí a dnes jej tam svieti cifra 249 000. 

 

 

K zdravému životnému štýlu vedie aj svoju dcéru

Jay považuje JLo za svoj idol a preto jej porovnanie so slávnou hviezdou lichotí. Jediným rozdielom je to, že Jay sa aktívne venuje cvičeniu (nie žeby JLo nebola v dobrej forme).

No Jay sa netají tým, že jej cieľom je titul Miss Figure Olympia (prestížna fitness súťaž). Prezentovaním zdravého životného štýlu chce motivovať aj ostatných. K tomu vedie aj svoju dcéru Amerie, s ktoru spoločne cvičí. “Ako matka si myslím, že je dôležité rozprávať sa s Vašimi deťmi o cvičení pretože je to návyk, ktorý by sa im mal sformovať čím skôr,” dodáva Jay.

zdroj: uniland.com

 

 

Zdieľať článok

Back to Blog