„My sme na prvom mieste“: Matka uprednostňuje manželstvo pred rodičovstvom a ide na dovolenku s manželom

Back to Blog

„My sme na prvom mieste“: Matka uprednostňuje manželstvo pred rodičovstvom a ide na dovolenku s manželom

vianocna zlava na lalala.sk

Mnohé páry s príchodom detí do života trávia všetok čas výchovou a starostlivosťou o svoje ratolesti. Pritom zabúdajú, že aj mimo domova existuje život. 

Matka sa však  rozhodla uprednostniť manželstvo pred rodičovstvom. Zatiaľ čo pre mnohé ženy je to nevyhnutné a nepredstavuje to pre nich problém, Aubrey sa rozhodla, že materstvo nebude jej prioritou v každodennom živote.Matka uprednostňuje manželstvo, na výlete s deťmi

Zdroj foto: www.upsocl.com

„Jedného dňa, nás naše deti opustia. Odídu z domu a založia si svoj vlastný život,“ znie veta, ktorou Aubrey Paige, ospravedlňuje svoje dovolenky bez detí, iba s manželom.

Aubrey Paige je šťastnou mamou troch krásnych detí. Hoci mladá žena zo Spojených štátov miluje svoje deti, tráviť čas s nimi a baviť sa ako rodina pre ňu nie je to najdôležitejšie. Keď sa vydala za Aarona Kervina, žena sa rozhodla, že ich vzťah bude na prvom mieste.Matka uprednostňuje manželstvo, na fotke s manželom vo vani

Zdroj foto: www.upsocl.com

Práve z tohto dôvodu sa mladá mamička s manželom rozhodli, že budú cestovať sami, pokiaľ možno bez detí, pretože si vzťah musia užiť, aby ich nikdy neomrzel.

„Sme prví. To je moja odpoveď, keď majú ľudia hlúpe poznámky o tom, koľko ciest podnikneme len my dvaja. Na prvé miesto kladieme seba. Niektorí z vás to nepochopia, toto je naša cesta, nie vaša.”

Aubrey a Aaron však necestujú po svete bez svojich potomkov pretože by ich nemilovali, ale preto, že vedia, že jedného dňa ich deti odídu z domu a ostanú len oni dvaja.Matka uprednostňuje manželstvo, na fotke so svojimi deťmi

Zdroj foto: www.upsocl.com

„Jedného dňa nás naše deti opustia. Odídu z domu a vytvoria si svoj vlastný život. A keď to urobia, ak sme nikdy nekládli náš vzťah na prvé miesto, nezostane nám nič. Prvý krát sme sa iba my dvaja vydali na spoločnú dovolenku bez nášho dieťaťa, keď malo iba 11 týždňov. A hádajte čo… kým sme boli preč, bolo úplne v poriadku.”

Aj keď sú Aubrey a Aaron so svojim rozhodnutím stotožnení, často ich kritizujú používatelia internetu, ktorí dvojicu obviňujú, že sa spolu nestarajú o svoje tri deti.

Mladá mamička sa však rozhodla ignorovať akékoľvek zlé komentáre. Dnes je dokonca influencerkou na Facebooku, kde nielen zdieľa detaily z ciest po svete, ale aj radí, ako udržať vzťah pri živote aj napriek tomu, že vychovávate deti.Matka uprednostňuje manželstvo, na fotke s manželom na rande

Zdroj foto: www.upsocl.com

Ako pár majú určité pravidlá, ktoré zabezpečia, že ich vášeň nikdy nevyprší. Rande osamote raz týždenne, mesačný detský večer, štvordňový romantický útek štyrikrát do roka. To je taktika, ktorá v ich vzťahu urobila zázraky.

Aubrey a Kevin milujú svoje deti, no ich vzťah je rovnako dôležitý ako rodičovstvo.

Zdroj

Zdieľať článok

Back to Blog