Nikto nerozumel, prečo svojej bývalej žene kupujem kvety. Toto je dôvod

Back to Blog

Nikto nerozumel, prečo svojej bývalej žene kupujem kvety. Toto je dôvod

vianocna zlava na lalala.sk

Billy Flynn Gadbois prekvapil svoju bývalú manželku v deň jej narodenín tým, že priniesol pohľadnicu a kvety, a pomohol ich deťom pripraviť jej špeciálne raňajky. Aj keď sú rozvedení, Billy verí, že by si stále mali udržiavať zdravý vzťah.

Billy príspevok, uverejnený na facebookovej stránke Love What Matters, a odvtedy sa stal virálnym s viac ako 725 000 lajkami a 216 000 zdieľaniami.

“Moja bývalá manželka má dnes narodeniny, takže som vstal skoro ráno a priniesol jej kvety, pohľadnicu a pomohol som deťom pripraviť raňajky. Ako zvyčajne sa ma niekto spýtal, prečo do pekla stále robím veci pre ňu. Toto ma rozčuľuje. Preto to chcem všetko teraz vysvetliť.

Vychovávam dvoch malých chlapcov. Príklad, ktorý im dávam, ako sa správam k ich mame, výrazne ovplyvní to, ako sa správajú k ženám, a ovplyvní to ich vnímanie vzťahov. Myslím, že v mojom prípade ešte viac, pretože sme rozvedení. Takže ak nemodelujete dobré vzťahové správanie pre svoje deti, dajte sa dokopy. Povzneste sa nad to a buďte príkladom. Toto je väčšie ako vy.

Vychovávajte dobrých mužov. Vychovávajte silné ženy. Prosím. Svet ich teraz potrebuje viac ako kedykoľvek predtým.”

Tisíce ľudí obdivujú, čo tento otec urobil.

Zdroj
Zdroj foto: www.facebook.com

Zdieľať článok

Back to Blog