Justin Bieber ukazuje svetu, ako veľmi podporuje svoju manželku

Back to Blog

Justin Bieber ukazuje svetu, ako veľmi podporuje svoju manželku

vianocna zlava na lalala.sk

Čeliť internetovým trollom je v dnešnom svete bežný problém. Stále viac ľudí je na sociálnych sieťach vystavovaných týmto útokom, čo spôsobuje silné emocionálne problémy.

Celebrity sú najčastejšími obeťami tohto činu, pretože sú vo veľkej miere vystavené všetkým druhom komentárov od fanúšikov. Jednou z nich je aj napríklad modelka Hailey Baldwin, ktorá odkedy sa stala pani Bieberovou, zápasí na sociálnych sieťach s enormnými útokmi na jej osobu.

Justin a Hailey sa prvýkrát stretli, keď boli tínedžeri, no randili spolu krátko, keď mala Hailey ešte iba 19 rokov. Po rozchode zostali priateľmi, no Justin akosi vedel, že z nich nikdy nebudú len „priatelia“. O niekoľko rokov neskôr, spolu hviezdy začali opäť randiť.

2 mesiace po zasnúbení sa rozhodli zosobášiť. Svadba sa konala v roku 2019 a zúčastnili sa jej len blízky priatelia a rodina.

Hailey uviedla, že po svadbe sa jej začalo dostávať od ľudí na sociálnych sieťach omnoho viac pozornosti. Je pravda, že bola v tomto odvetví známa už predtým ako krásna modelka, ale jej vzťah s manželom ju skutočne postavil do centra pozornosti.

Po tom, čo sa stala pani Bieberovou, Hailey v rozhovore priznala, že bojovala s internetovými trollmi. Nezachádzala do podrobností, ale vieme, že musela prejsť ťažkými obdobiami.

Jednou z vecí, ktoré pomohli Hailey vysporiadať sa s internetovými trolmi, bolo vymazanie svojho účtu na Twitteri a používanie Instagramu iba počas určitých dní v týždni. Spomenula tiež, že na svojej stránke vypla komentáre okrem ľudí, ktorých sleduje. Takto vie, že komentáre budú povzbudzujúce a podporné, nie negatívne a zraňujúce.

Terapia jej tiež pomohla, pretože získanie pohľadu od úplne cudzieho človeka. Profesionál, vám môže pomôcť vidieť veci objektívnejšie. Teraz sa jej darí skvele a za prekonanie tohto ťažkého obdobia, vďačí hlavne svojmu manželovi.

Keď Justin len začínal so svojou kariérou speváka, čelil aj on internetovým trollom. O svojich problémoch s duševným zdravím začal otvorene hovoriť.

Keďže podobné problémy riešil už dlhší čas, bol Justin mužom, ktorý Hailey potrebovala, aby jej pomohol vyrovnať sa s nenávistnými komentármi. Navyše, so všetkou emocionálnou podporou a radami, ktoré jej neustále manžel dával, sa Justin postavil proti každému negatívnemu komentáru o nej. Každému dal nahlas a jasne najavo, že trollovanie musí prestať a to, čomu čelila jeho žena, je na mnohých úrovniach nesprávne.

Po čase Justin zverejnil príbeh, kde obhajoval svoju manželku a tvrdil, že ľudia s takou ochotou ubližovať ľuďom nikdy nemôžu nájsť radosť zo života. Zdieľal, že je mimoriadne ťažké vidieť ľudí, ktorí sa snažia ísť po osobe, ktorú na tomto svete najviac miluje.

Hailey si založila kanál na YouTube, kde zdieľa svoj život a ďalšie zaujímavé témy, ako napríklad rutiny starostlivosti o pleť, tipy na životný štýl a mnohé iné. Týmto premieňa najnegatívnejšiu vec vo svojom živote, ktorou sú sociálne médiá, na niečo pozitívne.

Jej videá však prinášajú oveľa viac než len zábavu. Ako hosťujúcu osobnosť mala psychiatra, ktorý hovoril o duševnom zdraví a zároveň pomáhal iným ľuďom vyrovnať sa s podobnými záležitosťami. Je skutočne inšpiráciou, pretože to dokázala prekonať s pomocou svojho manžela a snaží sa čo najlepšie pomôcť ľuďom vyrovnať sa s podobnými problémami.

Zdroj
Zdroj foto: Instagram

Zdieľať článok

Back to Blog