Podrobte sa testu, ktorý vám ukáže to, ako vás vníma vaše okolie. Čo vyšlo vám?

Back to Blog

Podrobte sa testu, ktorý vám ukáže to, ako vás vníma vaše okolie. Čo vyšlo vám?

V súčasnosti už na internete existuje mnoho kurióznych testov, ktoré vám pomôžu lepšie spoznať samého seba a dobre sa pobaviť. Môžete ich brať mierne skepticky, no neraz sa stane, že sa o sebe dozviete niekoľko zaujímavých vlastností. Všeobecná charakteristika človeka odráža to, ako vás ľudia vidia zvonku. Zaujíma vás to?

To, ako vás vnímajú ostatní, nemusí vždy znamenať, že taký ste aj v skutočnosti. Neraz však pomáha to, ak sa  na seba začnete pozerať z iného uhla a napravíte niektoré zo svojich zvláštností. Napríklad vy sami možno ani neviete, že neustále chodíte so zamračenou tvárou. A všetkým naokolo sa zdá, že ste uzavretí a stále s niečím nespokojní.

Predstavte si situáciu: kráčate v parku a pred sebou vidíte štyri ženy. Za nimi, na chodníku, leží nádherný náramok. Je jasné, že jedna z týchto žien ho stratila … Ktorú ženu oslovíte? Vyberte si jednu a zistite, ako vás vidia ostatní ľudia!

тест на личность по картинкам

Prvá žena

Otočí sa a usmeje sa na vás. Mladá žena hovorí, že náramok nie je jej, napriek tomu vám ponúkne, aby ste sa spoločne prešli do najbližšej kaviarne a dali si spolu šálku kávy …

woman standing on middle of roadunsplash

Určite patríte k ľuďom, ktorí chcú byť dôverčiví už od prvej minúty rozhovoru. Ľudia vo vašom okolí sa pri vás cítia bezpečne. Možno to sú niektoré črty vašej tváre, prípadne nikto neodolá vášmu vrúcnemu pohľadu … Všetci naokolo majú dojem, že vás poznajú už sto rokov!

 

Druhá žena

Žena sa na vás opatrne pozrie a povie, že náramok je skutočne jej. Vidíte, že je vďačná, hoci sa na vás stále pozerá obozretne.

woman looking sideways leaning on white wallunsplash

Možno nedokážete urobiť najlepší prvý dojem. Máte však veľa starých známych, ktorí určite vedia, že ste typ dobrého človeka. Vyzeráte trochu uzavreto, možno až agresívne, ale v skutočnosti sa len bojíte niekoho pustiť do svojho vnútorného sveta. Patríte k ľuďom, ktorí sú ovplyvnení skúsenosťami z minulých vzťahov!

 

Tretia žena

Nestihnete osloviť ženu, pretože sa k vám sama obráti. Keď vás vidí, požiada vás, či by ste jej pomohli odniesť domov ťažký nákup s potravinami.

woman wearing gray turtle-neck top standing near white wallunsplash

Ste príliš milý človek. V snahe potešiť každého môžete byť dokonca až príliš priateľskí a nápomocní. Vaši priatelia vás neustále žiadajú, aby ste boli opatrní a nemíňali svoju energiu na ostatných v takom veľkom množstve. Niečo si predsa musíte nechať aj pre seba!

 

Štvrtá žena

Žena sa na vás záhadne usmeje, žmurkne a rýchlo zmizne neznámym smerom. Ani nemáte čas jasne rozoznať jej tvár, ale určite viete, že ste sa už videli …

closeup photography of woman smilingunsplash

Medzi svojimi blízkymi ste známy ako najlepší znalec ľudských sŕdc a duší. Ľahko sa viete vcítiť do kože niekoho iného. Táto čitateľnosť ľudí pochádza z vašich životných skúseností a mnohých kníh o psychológii, ktoré ste prečítali. Len tak ďalej!

 

Spoznali ste sa? Povedzte nám o svojom výsledku v komentároch na Facebooku!

 

Zdroj: takprosto.cc

Zdieľať článok

Back to Blog